上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
64  123.8k

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 11:09 PM 發表
:025: 小弟選馬有一個方法!請教主比D意見!上場减兩至五分馬全步唔買!除泥地,五班,季初!
而我就3分或以上,除左今日買左隻希望大家永同歡外,所以我之前問你地這問題鑼:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 11:24 PM 發表

IQ問題攪到我會錯意!:096:
唔好神經錯亂,放毒氣我地嘆就得罅:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:16 PM 發表

有咁勁???那隻歛口好多喎...呢隻只係識係前面喪標....跑晒番屋企休息食草...:071:

同埋我都唔知隻生輝做乜咁耐都唔出...:044:
可能等盃賽:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:27 PM 發表

但係好多時都會走晒光呢...好似上季既"玉蜻蜓"同今季既"波板糖"甚至"齊齊開心"之類...:071:
呢塊 波板糖  而家先53分,仲有排先溶:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 11:38 PM 發表

呢啲咪係騎功羅!好多馬啲馬評家見到好野,唔會好似呢度咁會唱出嚟!呢度啲馬評家超强,我鍾意呀!:096:
一矢中的,全中:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-28 04:33 AM 發表
教主.....仲未訓:122:
你個hk1122都算夜罅,我就去睡覺覺豬lu,你慢慢岌野啦:096: :096:

二 班 賽 食 蛋

上 季 二 班 賽 李 廄 以 一 個 接 近 爆 倉 馬 房 居 然 交 白 卷 , 二 十 六 次 派 馬 只 得 一 亞 一 季 。

「 靚 當 家 」「 快 活 莊 主 」 經 過 減 分 後 , 新 季 有 力 在 二 班 贏 馬 。
此 外 「 太 陽 活 力 」 新 季 更 已 經 減 夠 分 落 三 班 , 以 其 班 底 在 三 班 可 以 呼 風 喚 雨 。

隻快活莊主降三即贏,仲要 W 2331.5  P 210, 真係金:131:

另外靚當家已轉到徐雨石馬房

早晨教主:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-19 11:07 PM 發表

嘩!你剛剛先訓醒,我就要訓.....:096:
咁早 ? 你隻皇帝very掂,我都係尾場先反敗為勝:036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-19 11:16 PM 發表

所以咪問吓你.....我真係睇到....不過:030: ....我都好想有野出:043:
出唔到野,可大可小喎:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆