前列腺炎病友互助討論區 2

收藏  |  訂閱
13  157.5k

引用:
原帖由 XRickyX 於 2008-2-14 22:37 發表
你中意嗱~但佢果度只可以靠指診
無前列腺超聲波照,吾可以好清楚顯示你發炎情況
xRickyx 你講到好似專家咁:smile_41:  你有幾嚴重呀 ??

引用:
原帖由 XRickyX 於 2008-2-15 21:54 發表
我有這個病成年机了,想快鱓好番的病人,會不斷去了解這個病
其他既慢前多巴打比知的同我吾會差得多,
只係有鱓巴打知而不提,但我眼看到又幫到的便會提點一下
你如吾信我~(你無事都可以去試纒 ...

但你可能唔知道你所講既<<黃綠醫生>>. 其實佢在{{香港中醫藥管理委員會}}到有正式註冊, 註冊為表列中醫, 佢可以係香港正式持牌執業, 其相關註冊網頁如下 :

1) 表列中醫名單 http://www.cmchk.org.hk/cmp/chi/idx_ldoctor.htm

2) 表列中醫地址 http://www.cmchk.org.hk/cmp/chi/idx_ladoctor.htm

如果你有睇過賴醫生佢, 你都會記得佢診所地址, 如果唔記得我俾佢診所網址你考證下 :
本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽
引用:
嚴禁張貼商業網頁之超連結

引用:
原帖由 小明625 於 2008-2-19 21:02 發表
浸會醫院係私家醫院黎..
至於尿道灌注...聽ricky兄講...
會搞到前列腺那到佢變死肉...會斷唔到尾
:smile_39: 你估<xRickyx>佢真係專家咩 ? 佢有乜足夠證據可以證明用"尿道灌注"既醫治方法, 就可以搞到前列腺變死肉 ? 講出來聽到都覺得荒謬絕倫啦, 乜大陸醫生就唔可以喺香港持牌執業嘅咩 ? 我就未聽過喇, 個<xRickyx>開口埋口叫人唔好信大陸醫生, 佢依家即喺歧視嗟, 依家通街中醫師絕大部份都喺大陸學醫, 我建議你都係唔好睇咯, 無謂同人講而家啲病人好醒架~用吾正當手法去醫遲早比人放佢蛇告佢釘佢牌, <xRickyx>你都係吾好再害人嗱, 請及早收手回頭是岸, 南無阿彌陀佛

引用:
原帖由 邱.比利 於 2008-2-22 00:40 發表
嚴禁繼續討論「賴姓醫生」,以免溝成對當事人誹謗或名譽損害。

前往最後回覆