上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
92  273.6k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-29 05:06 PM 發表 查看引用來源

即係....at least 要show有日期先算係真飛?
似係,一定唔係Q1先
我估下咋樓主~通常馬會apps落注

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-29 05:31 PM 發表 查看引用來源
所以.....我近期索性都費事copy & paste d 投注, 反正呢度大家成年人....我(地)求分享/討論心水, 唔想令人誤會必中, 信咪小注跟下, 唔信咪對家
我....絕對唔可以令大家靠賭就會發達, 因為...我係一個爛 ...
完全同意~其實跟注只係為求過癮~大家吹下水開心下!
從來冇諗過要靠呢樣野搵到啲咩著數,工始終都一樣要返,繼續都要搵錢開飯交租~
唔需要太著重於輸贏~更加唔好搞到影響生活

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-29 05:40 PM 發表 查看引用來源

你講左好多重點, 不過....又有幾多個人會睇得明...兼入腦 :026:
我見過太多人沉迷到影響生活啦,其實黎黎去去都只係一場數字遊戲~
贏左返黎數字多左嘅~咪嘻嘻哈哈大家開心下。
輸左咪輸左囉,冇哂錢有空閒錢先入幾百蚊跟大家玩下,好多人對賭贏返黎嘅錢睇得太重要
我覺得人總有順逆境,個天好公道

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 #4315: 充電進行中^0^ 日乙亂出早水 #4284

明日!有時我會買兩邊食落差
雖然倍率低,不過如樓主話齋,最緊要穩陣!

引用:
原帖由 yukikojj 於 2014-7-29 06:27 PM 發表 查看引用來源

多謝支持,但我係小師妹:122:

哈~Sorry丫! 係師妹~:ub_flower:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-29 06:39 PM 發表 查看引用來源
又要跑步,晏d再吹水。

樓主!你真係好鬼死健康~:ub_laugh_bad:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-29 11:42 PM 發表 查看引用來源

可能中....可能唔中, 呢條3X4...真係博下咋
支持~細注買個希望試下佢~

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-30 12:12 AM 發表 查看引用來源

可能中....可能唔中, 呢條3X4...真係博下咋
我地知道架~過下癮咋~

入左04 下球~吼下先~
快啲入波!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆