馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
8  61.6k

達仔,我上次重心都係黑鷹,不過跑第四.....:006:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-10 03:18 PM 發表
心水來潮, 加多隻第三場既開心假日!
巫李 睇版馬;)

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-17 06:13 PM 發表

係個邊好似越黎越悶, 但每次仍會繼續達仔心水, 上黎討論區打一大篇野無非都係想多點交流和互動一下, 上星期電腦short左, 慘到無人發現我無post心水, 真係有點傷心:006::006: 不過我仍會繼續每次都post, 只係在 ...
係越黎越亂.........:022:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-19 12:43 PM 發表
大勢初析:
第一場 - 勵駿一落五班就馬上換高雅志, 唔熱可小試, 東莞之威強配蘇銘倫, 最後黃金機會!
第二場 - 我來也有質仲要強配, 應會係今場大熱, 葉楚航個勢幾好, 應可信賴, 哨牙騅質同樣夠, 但健康不穩定, 視 ...
牛精福星強勢未過,跳到21.2,金碧拍跳都要21.6....

夢寐以求只要夠快"痴"到右邊欄就不算最劣了

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-19 05:09 PM 發表

乜佢唔係一檔咩?? 乜一出閘就"痴"實了右邊欄咩?
B+2 呀

B,C跑道1000M直路一般外檔貼欄跑

引用:
原帖由 henry8899 於 2006-1-19 05:28 PM 發表
排一檔點可以一出閘"痴"右邊欄???你講既右邊欄係我地眼睇既右邊,定係跑緊個位仁兄既右邊?????如果係我地眼睇既右邊,右邊欄即係大外檔Por........
馬的右邊, 即係正常的內檔貼欄

火焰之星  in good form, I only afraid of Shatin C+3 track gate 1 is a big challenge for him!

11檔 的表現

11檔 的表現

谷A1800M兩季共24仗從不入位, 0%上名率

03/04年度亦只得兩次place紀錄, 三季加埋0%勝出率

達仔小心D!;)

前往最後回覆