上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
41  8.6k

引用:
原帖由 vi婷婷 於 2008-1-8 15:42 發表

你怎还不睡呀
差不多囉........4點吧

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-1-8 15:44 發表
唔使返夜呀??
呢個時間唔訓覺??!!
:smile_45: :smile_45: :smile_45:
要啊...我訓6個鐘就夠皮架啦:smile_40:

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-1-8 15:48 發表
哈哈,果然厲害!!
:smile_30: :smile_30:
呵呵...我理論係, 既然大家唔知幾時死...不如每日清醒可活動時間多d....每日訓少人兩粒鐘. 每12日就活動多人地1日時間 :smile_30: :smile_30:
所以咪慣左訓得少囉 hahaaaaa

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-1-8 15:55 發表
我反而覺得,
訓覺係人生最享受嘅其中一樣!!
:smile_13: :smile_13: :smile_13:
都係架...不過 少時間訓先會更享受訓既時間嘛 haha

我就玩完飲多左就昏迷囉....:smile_30:

引用:
原帖由 vi婷婷 於 2008-1-8 16:04 發表

真的还没见过你主动去和女孩子玩。。。。。
你不是女孩子嗎? :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vi婷婷 於 2008-1-8 16:10 發表

我们是老朋友了,当然不同的啊。。。。。
但你是女孩子吧...所以都算有囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

其實還有其他的, 只是你沒有留意@.@

引用:
原帖由 vi婷婷 於 2008-1-8 16:16 發表

我当然是女孩子,但我,还有珍珍,apple、我们几个都不算啊。
還有啊...yoyo囉 :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vi婷婷 於 2008-1-8 16:21 發表

是啊,差点都忘了还有一个人,过年后都不知道还有没有机会大家一起出来玩了。。。。
有心出來, 怎會沒機會呢?:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 vi婷婷 於 2008-1-8 16:32 發表

过年后我有新工作了,苹果说她有钱了就和YOYO去学化妆和做头发,她现在都很少开团了,我还是上个星期她们在我家时 ...
不開團就有空夾時間出來玩囉...沒問題的:smile_40: :smile_40:
她們有正常職業也是好事囉.....

推埋呢個:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆