[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
31  501.6k

希望他日回望你唔會後悔吧

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-3-31 09:00 AM 發表 查看引用來源

君嘗
可以用"覆水難收"黎形容老公同我架發展或宜家關係。老公有提係我地離婚前, 可唔可以同佢愛多一次轟烈, 就算係一日都願意, 但係...女人無左感覺就好難回心轉意! 
咁睇黎老公都有啲後悔,唔係點會要求"愛多一次轟烈,一日都願意"呢?
雯雯,你第一日岀post 我就一直追,希望你的選擇真係令你開心啦

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-18 03:12 PM 發表 查看引用來源
當我決定同老公離婚, 我就搬左去Eric屋企同佢住。 Eric住嘅係二三百尺個啲單房apartment, 除左間房就只有個廁所。

每日著完啲衫, 一係掛係廁所門後, 要洗嘅就會放係廁所個箱裏邊, 集齊就會攞去洗衣鋪洗。

如果凈係得我地兩個人生活, 就無咩問題, 只係建立我地之間嘅生活習慣。 但係Eric鍾意請朋友或者屋企人過黎, 咁就變得好唔方便。

有老婆嘅就會知, 邊有女人鍾意 ...
鐘意攪你啲内衣,因為佢地對你有幻想,但唔夠膽真係引誘你

睇黎就黎有新嘢玩

咁辛苦上到房冇理由得一次嘅

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-7 10:30 PM 發表 查看引用來源
賤仔係第一個我主動約佢搞嘢嘅人! 幫佢打飛機 又點會算係搞嘢呢 !

我瞓喺張床度 ,我就即刻自己嚟喇, 其實我鍾意自己著住條底褲嚟搞 !呢個係我嘅習慣, 女人其實都鍾意幻想 !我就諗返賤仔,望返著我雙眼, 然後佢就咀埋你。我又記起佢會裸曬, 會唔會有一日, 佢同我會去一個無人嘅沙灘, 我哋曬住嚟搞嘢呢?

諗咗一陣 ,賤仔已經沖完涼行出嚟, 見到我之後佢就行到我身邊......

...
睇左咁耐點都估到啲啦

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-12 08:16 PM 發表 查看引用來源

可以話我嘅第一次3p
第一次3p就野外,一定好high

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-9-12 08:16 PM 發表 查看引用來源

可以話我嘅第一次3p
第一次3p就野外,一定好high

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-2-6 12:17 PM 發表 查看引用來源
我諗左好耐,我應唔應該繼續更新我個經驗比大家,我有好幾次打左一大篇,但到最後亦無放上forum。

我宜家嘅情況,好難用簡短文字描述到,要講亦唔知從邊到講起。但我知道我嘅分享,成為好多男人幻想嘅對像,掛住我,又或者想更了解一個生活複雜嘅女人...

我畢時收到好多訊息, 有啲會較關心我, 但絕大部分都想約我出嚟 ,有啲表示有車可以帶我到處去, 有啲仲好紀律部隊添。

係我身 ...
新年快樂,祝你豬年事事順利,生活愉快
其實你唔使理個啲拿著數的人,呢度點寫都得,你想用黎宣洩,我就繼續睇

一定等你, 慢慢黎啦

前往最後回覆