上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
267  63.0k

路路!!
唔洗做燈呀我!!

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-2 08:40 PM 發表

恭喜晒你呀~
都話你掂架啦

我就慘啦:032:   一玩馬就死
諗住最後一次 睇下有無得贏
平時無玩 點解今日一玩就香左:043:

以後都唔玩馬馬 呃人架:029:
今日有馬跑?:030:

好!!我以後係度出心水!!:098::096:你唔介意既話

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-2 08:47 PM 發表

Last Day:029:  比佢殺晒琴晚贏果d:043:

:096: 無所謂 話明lee個係分享心水
最怕無人比
好!!路路.......夜d你睇下呢兩場好嘛
佐加頓斯 對 加費萊

洛辛堡 對 阿里辛特

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-2 08:55 PM 發表

我應該淨係留意哥登堡咋
lee 2場靠你:036: thx
我仲諗住你會出呢兩場心水:096:

洛辛堡.........贏波輸盤就大鑊:030:

夜d出美洲盃心水:096:

星期一 5
美國 對 巴拉圭
03/07 06:343.803.351.78
路兄!我又黎做個燈先!
小弟對盤口、培率麻麻地識睇,所以我係睇資料黎作選擇.....
先講美洲盃頭場先!

賽事得球失球積分
巴拉圭1100503
阿根廷1100413
美國1001140
哥倫比亞1001050
C組而家首名係巴拉圭....雖然同阿根廷同分..但得失球好過阿根廷......
今場對美國........其實可以話係(美國二隊)因為美國有多過成三份二係副選黎.....
巴拉圭近幾場無失過波.......防守力屬很好
加上有前鋒辛達告魯斯著哂火!要贏美國根本上無問題!
再講美國...今場其實同尋日既厄瓜多爾一樣,一定會搶攻!
可惜美國每場波打得個五六十分鐘好波.....攻又唔太得...守更加唔好講!
要守和或者贏有一定既難度!

再睇資料......下場阿根廷對巴拉圭......哥倫比亞對美國.....
作謂首名既巴拉圭一定要贏呢場波,費事下場要打生打死!

小弟今場要主客和既客!!
波膽可以要個0:1... 0:2.....

謝你:122:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-3 12:04 AM 發表

今晚再下一城:036:
夜d再打埋阿根廷個場:097:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-3 12:08 AM 發表

好呀~
你又點呀??
有無打算贏返馬個d:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆