【賽馬吹水區】 暑期就快到!!!快d入黎say聲hi~識多d馬迷!!

收藏  |  訂閱
1  5.9k

大家好!

小弟葡提老祖,志願係中三T,可惜未中過.............:010:

回顧馬會咁多種彩池,包括孖Q,4重彩,我都中過晒,仲係初初學人賭馬就中...
硬係中唔倒三T,我好唔甘心呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

引用:
原帖由 遊戲人間 於 2006-6-2 08:26 PM 發表

hi 各位馬迷大家好! :007:
葡提兄我地同病相憐...
近排好少見你泡頭喎? 去邊樹發財呀老闆? :014:

同病就好多人都係,但千其唔好相憐呀.............我地尼d賭仔邊抵可憐丫!   :013:
最緊要趕多幾課快功夫,索多幾個錢好好放番個靚暑假,講真尼季馬都幾惡搵食! :002:
引用:
原帖由 zumger 於 2006-6-2 11:06 PM 發表

:014:找個機會合伙買啦~
好提議,不過我驚分薄晒喎!   ( 賭仔心態 )  :014:
引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-6-2 11:10 PM 發表

咁咪好似電視個廣告...................
賭錢等於倒錢落................... :011:
所以維港先至會越來越窄之嘛............:013:
引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-6-2 11:27 PM 發表

中 3T 既機會真係好渺茫, 買足一季都未必中得到 :022:

呢種投機方式我就唔睇好 ~

不過拾元廿塊玩下就無傷肝 :014:
但係我中過好多次安慰獎,中8隻1隻跑第4又有,中晒9隻隻膽死火又有.......... :006:
所以我先咁唔甘心!!!   

不過我都係買2蚊3蚊咋,最多都係5蚊.........
冇你賭拾元廿塊咁大呀老闆!! :013:

前往最後回覆