[歐洲賽事] 今晚輸死人 瞓唔著 = =" ( 算啦~~~都係瞓啦 )

收藏  |  訂閱
9  612

今晚輸死人 瞓唔著 = =" ( 算啦~~~都係瞓啦 )

臨尾90mins阿仙奴輸番球win2:1      好多人買細= =(包括本人)
總之就傷亡慘重~~

唔係臨時買走地~~輸唔少呀今晚

我條ac 3:0 x manu 3:1  = =俾celtic 搞破壞= =

= =唉~~玩死我啦~~
兩場都係差個一球~~
唉.........死人阿仙奴些路迪

你都win千機= =

我都醒咖啦~~~~無買到基輔~~~~
不過都要慘死係波圖手上>_<"

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-14 04:52 AM 發表

no ar....我買左果個基輔
跟住仲有曼魚-1 開唔出
搞到無賺無蝕:angry:
唔即時買走地??

算啦~~~~唉.........呢世都唔買波...............圖!!!

係阿仙奴廢je~~~

你試下11打11~~睇佢個兩粒有冇入得咁易

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-14 04:58 AM 發表
8420 過關
8X1
讓球主客和
讓球主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
星期三 1 AC米蘭 (主) 對 AEK雅典 (客)
主  @ 1.58
星期三 7 曼聯 (主) 對 些路迪 (客)
主  @ 1.75
星期三 2 安 ...
今日有人問我~~~我都話唔好買基輔

因為我覺得有di鬼鬼地

nevermind~~~~manu都係win得一粒

引用:
原帖由 disci2000 於 2006-9-14 05:00 AM 發表

曼聯 (主) 對 些路迪 (客)
主  @ 1.75??
yes~~~其實應該win到兩粒~~~
不過些路迪真係踢得唔錯~~~

中村俊輔有波入~~~=]唯一開心既地方

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-14 05:04 AM 發表

8420 過關
8X1
讓球主客和
讓球主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
星期三 1 AC米蘭 (主) 對 AEK雅典 (客)
主  @ 1.58
星期三 7 曼聯 (主) 對 些路迪 (客)
主  @ 1.75
星期三  ...
嘩 = =中左你真係發逹~~~~兩萬蚊

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-14 05:08 AM 發表

yes ar...我想去旅行呀
所以想博下運氣
anyway.....聽日有無咩推介
好無mood 白玩...
聽日話你知~~~事關未睇晒di盤~~~

前往最後回覆