上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
387  61.5k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 09:28 PM 發表
因時間不夠, 所以分析得簡短少少, 不過如有問題或想討論, 歡迎提出, 必有回應! ;)
今次富向險中求, 馬膽放落極少投注係佢身上既梁定華身上, 希望一矢中的啦!

第三場: 快利寶
此駒 ...
雖然已做了分析, 但仍有口水多, 今朝做個簡報啦!
萬成上訴期排係今個月月尾, 仲有段時間好鬥志卦, 頭隻利駿寶上仗塞左少少, 今次應醒醒定定的話, 萬成這匹熱門好有機會再開! 第二場無乜心水, 只係想小試小休出黎個隻春風化雨位置, 轉倉後隻馬進步唔少, 兩冠一殿, 做位置過關理應有機! 第四場本來好鍾意隻開心假日, 但一諗到雙T場合兼六環彩場次, 佢又一枝獨秀咁既賠率, 再加個李易達, 真係有點心寒, 不過諗黎諗去又諗唔到第二隻, 次選已係隻必發之星高明王, 所以除了六環彩雞仔注買番隻開心假日外, 這場不作投注為妙, 贏就由佢贏啦! 第五場金玉駿駒應有力再一放到底, 次腳諗唔到邊隻, 可能會諗下休出兼縮程又有質既真叻仔, 否則便會用金玉駿駒作獨贏過關投注! 第六場又係無乜信心, 只會用威騏作位置過關, 路有專長檔又好, 除番個罩應該有位置卦! 如果想吼win, 年年有盈有班要小心, 話哂胡活士都騎得掂, 桑迪斯差唔得好多, 難得降班係強項都有番個賠率俾你, 可以小注10雞! 第七場好多人都喜歡隻小福星, 我就睇唔透佢啦, 上次中到隻紅旗威揚, 今次匆出實行不變應萬變, 搏佢連捷啦! 京城孖寶早飛有料到, 韋達應有力熱到尾, 小心係神仙主力! 尾場茂年精英出奇咁好分, 檔差都唔駛十倍咁誇張卦, 丹山格格應該四平八穩, 位置材或Q膽可以試下, 茂年精英既有賠率可以拖番, 實行要埋神仙副將萬成既鳴勝, 三隻睇佢開邊隻!

快利寶衰左, 我發誓以為唔再掂梁定華d馬, 如果唔係用幸運神駒拖熱腳咪中Q囉, 激死我啦!
佢爺爺呀, 今晚d膽全部死清光, 得番d腳走哂出黎, 好彩都有十蚊吼下幸運神駒和馬必威, 唔係傷亡慘重, 不過家陣都輸少少! 尾場對碰WIN丹山格格和四季寶, 希望收個尾糊!

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 10:53 PM 發表

今晚我同您一担擔 , 尾場要靠航哥哥翻身... :002:
極悲哀, 最衰d腳跑哂出黎先激氣, 膽就馬鼻都唔入鏡........:006::006::006:
航哥.....綠駿之威? 佢輸左隻金玉駿駒喎, 唔怕無鬥志咩??

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 10:57 PM 發表
題外話 , 今日問過龍東精神馬主 , 佢話伍碧權話有餐咁話 , 至於今晚馬主都會入場 , 我就唔係咁睇好 , 如岩心水的話咪拖多注囉...
好彩趕得切, PQ用龍東精神拖丹山和四季, 廿蚊無所謂!

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 10:58 PM 發表

事先聲明 , 上季我已食過呢位馬主多次山埃...
太遲了......................:dumpfound

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-8 11:05 PM 發表
風吹雞蛋殼~ ! :002:
財散人安樂, 訓覺! :009:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 09:28 PM 發表
第三場: 快利寶
此駒近兩仗走勢可人, 上仗更在強組跑得接近, 如今轉戰谷草, 同系馬亦有中距離份子, 增至千八應為射程範圍, 無換騎師亦好, 減少受注意機會, 此場乃有步速場合, 對此後上馬亦有利, 十一檔可留後, 影響亦不大, 磅輕而對手減弱, 加上目前有十倍, 應合此馬房胃口, 但此馬房d馬唔易吼, 雖然非常鍾愛此駒, 亦不怕大幅度加注, 小注吼下為佳! WP可小吼, Q建議首選幸運神駒, 勤跑必有因, 上仗第二唔係想要既成績, 下仗又見報名, 真係想贏到為止? 膽既然好分, 腳就穩陣D拖埋三隻正路熱門, 飛快贏, 哈哈霸和明艷照人!
唉! 又贏唔到, 近來馬膽成績未如理想, 今次仲齋走兩隻腳出黎, 隻膽就又香埋, 今個星期六必要重整旗鼓, 希望能取後久違的勝利! :013:

昨天忙忙地, 排位仲未有時間詳閱, 只係咁易睇過下, 各位兄弟有咩心水介紹, 入黎講下當指點下我都好呀!
初步見第四場隻勇威星突然搵個戴勝, 檔差兼轉泥應有分頭, 同血系泥地唔錯, 只要克服劣檔, 有力後上開齋或闖入冷位嗎??
另外勝利飛駒個場實大熱啦卦, 用番戴勝可後上繼續建功? 我卻較看好買開既閃電, 只要杜利萊能跟前位置, 唔好再留後, 好有機會藉步速之利, 偷雞得手!
尾場過關博士必大熱, 但總覺得無咁順攤, 有咩正野? 定係過關博士贏九成咁濟?

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-2-10 01:20 PM 發表
勇威星都係算擺啦,次次跑第四, 就算今次跑得出都係當抽水。況且係桑迪斯棄騎
尾場我鍾意奪寶群英,因為有勝哥出馬
勇威星就係成日得個近字先轉泥試下, 我都係喜歡勝哥出馬同埋轉泥先吼佢!
奪寶群英會否差不多到頂? 好似無想像中咁強!

引用:
原帖由 JockeySmart 於 2006-2-10 01:45 PM 發表

好輝煌不是更可取嗎 ?
好輝煌d飛正常, 過關博士好分過頭, 有d唔對路喎! 我只係初稿, 仍未定奪, 好煇煌係有得諗, 但過關博士有無得挑戰下? 兩隻增程都會係有好無壞!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆