[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
20  73.8k

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-2 10:13 PM 發表
yes~
而家升到@1.98
我好驚佢玩野 唔出主力:028:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-17 10:06 PM 發表
http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1  <我去左玩依個,但依度同果度心水有d唔同?br />

http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1   < 派分 ...
雖然我唔係成日睇
但希望你可以繼續出post:023:
唔好咁啦:026:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-7 01:14 AM 發表

我認真~~~我自己贏算~~~你地見過邊個樓主咁有心~同玩 冷野有依個 win %???我成2個星期都俾3倍@@@ 大家知唔知死過2次,中左 7次呀????
係既 都明白你意思
又好似以前出住pm 等情況有改善先?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-7 06:52 PM 發表
to black兄

1. 無人以自己為中心,其他新人既post回帖1日有幾個??

2.why詆毀我,我做既野唔叫做偉大,但都付出唔少

3.我同某d樓主真係想搞旺依度,但你咁講.....我好難過

4.我唔會再係依個post 講野
yanki唔好咁
每個人都有自己既意見同立場
我地都無可能要個個諗法都同我地一樣
明白你同cecil既諗法
當然我諗出post既 亦希望睇post既人 作出適當既反應
大家都將心比己吧......:026:
做咩要搞到咁落田地 唔係次次都要你回
但係若果你係睇幾次 回一次都好應該者?
咁落去 個個都唔出post 成個版=廢晒
真係要咁咩?

引用:
原帖由 算死草 於 2007-6-7 03:57 PM 發表
http://188channel.com/viewthread.php ... page%3D1&page=3
我好唔明點解又係得句支持~
真係唔明~
呢邊有呢邊講
o個邊有o個做~
我好費~我出post累街坊~我都係唔再出post啦~
講真~得自 ...
草 你都唔好咁啦~
仲有我地支持你呀:023:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-9 11:04 PM 發表

俾幾場好野大家

華倫西亞 和 / 下盤0+0.5   
皇家馬德里客勝
史卓?平手

我都係唔捨得個post

晏d可能再有~~~
:036: 你出番post
我一定黎支持

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-17 10:06 PM 發表
唔駛回我~~^^我今日要真真正正做到無私分享~~

本金10000分

我只會以1000,同2000做注碼 2000就係我重心

利雲特0/+0.5 1000分 1.77倍

皇家馬德里客勝  1000分 1.75倍 
...
等陣聖保羅ok ma
就very good:036:
祝樓主win win win~

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-11 04:20 AM 發表
哥倫布機員  2倍

見到既兄弟~~就小小地跟下啦

我又起身:097:
:096: 我都有留意lee場 同你一樣
但又有d驚 好似有d筍 唔知買唔買好

引用:
今次唔分析盤路啦~~純粹我話你知我點買~~

侯斯頓戴拿模                          
大 1.9倍 值搏

大家會唔會驚美國波近期成日細?? 

我就唔驚~~主隊主場入球多 客隊亦都係成日開大波波既 ...
yanki返黎~
好野:036:
先中一場

引用:
斯頓戴拿模                          :036:
大 1.9倍 值搏
大家會唔會驚美國波近期成日細?? 
我就唔驚~~主隊主場入球多 客隊亦都係成日開大波波既球隊 有1.9倍 都幾抵玩   
7/7  
國際體育 ...
:036: wa yanki就好啦~
順便入黎支持下

前往最後回覆