1月26日 3年來第2次cp 仁k團 (pS: 不受新人)

收藏  |  訂閱
7  1.9k

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 06:50 PM 發表
前言: 小弟今次搞團2個目的一:  我主埸...凡仔而家終於頂吾住..開業到26號夜晚
        ...暫時停業(  大裝修+整頓   5月一日再見) 所以2打幾存酒?br />         二:因小弟岩岩放左大假..玩到個心創能晒....玩到絛 ...
明知森林唔得都叫朋友去送死 ... :smile_39: :smile_39:

存酒事小 , 因住執皮帶累身家啦 ! :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 07:31 PM 發表

送死?

我無料就吾會亂9甘叫人上去喇
酒貴 , 服務差 , 女又唔得 , 去森林同送死跟本冇分別 ! :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 07:36 PM 發表

哈哈
888既房4百比我
酒貴?
吾夠我包底又如何

女吾得?  老相好講到明叫我地自己帶女去玩  為果晚真系怕無咩女女
如果全部人自帶女 , 甘就唔使去大場玩啦 ! :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:20 PM 發表
凡仔......我已經半年無去law:smile_13:
係你有生之年 , 應該要再去一次啦 ! :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:28 PM 發表

舊時過去多過宜家向沙灣, 家陣我去凡仔一定出唔到門口

好懷念早兩年都係向凡仔總統房做生日既光輝日子
你有好多女錢酒錢房錢未找數架 ? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:29 PM 發表

我都未死得住:smile_30:
我怕你等唔到 01/MAY ... :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:35 PM 發表

佢地能夠捱到宜家已經本事......
好多事情你唔知....我在凡仔的日子已成過去:smile_39:
因為間場呃夠錢 , 所以可以正式收皮 ! :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:49 PM 發表

CP 競爭咁大, 再羅幾多出黎都無用
希望佢地唔好乜女都搵返黎
裝修完 , 咪加價啦 , 果 500 個咪又係客人同女女身上搵番來 ! :smile_39: :smile_39:

前往最後回覆