上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
91  51.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-16 01:28 PM 發表
我訓左啦...:035:  咁夜先做,我唔係時時得閒睇呢...:026:
買個TV BOX錄低佢嘛:122:
2舊幾都有個啦:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 12:40 PM 發表
5月16日
當日8場賽事,令我印象最深刻既係第6場 旅英名駒,個場130磅排12檔都預左韋達哥會張佢留後,點g一留就留到最尾,零零丁丁一隻最尾,一路到入正直路韋達哥一野張佢拉出第7-9疊望空,番黎都係輸唔夠 ...
隨時可快馬:030:
點快法:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 01:28 PM 發表
快起上黎嚇屎你呀..:096: ,但我估呢d馬通常好快會再出擊,都季尾啦,呢d馬應無保留,:041:
記低先:097:
不過隻野暫時未上力唔信佢住:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 02:18 PM 發表
未上力又點會有咁既走勢呀..:092:
暈:028:總之信就信啦:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 02:59 PM 發表
咁我實信你既...:096:
我輸到暈:028:
居然信我:030:
好!天晚比隻好野你玩下:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 03:33 PM 發表
車~~~輸咋嘛,我周時輸,但好快就翻身啦...:122:
學危險話齋
搵條女攪下就仲快翻身
翻黎翻去:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-21 01:20 PM 發表
睇臨場隻飛馬王子真係唔輸得...隻馬太勁...:044:
應該話馬主成家人入場
唔輸得:096::071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 01:30 PM 發表

呢場跑法唔易估,我估就 開心假日,擺明車馬都可能係最前面2隻,跟住就伯峻寶,歡笑星,其他馬就唔g,不過都係靠估..估中有獎.:036: (問馬會拿獎金):122:
邊個夠我快:071:
無人夠膽同我搶
搶果隻死果隻:096:
等都要等到我慢慢埋欄啦:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 01:43 PM 發表
你個隻今季跑左咁多場,你唔怕咩,而且上次最後100開始腳仔軟喎..:030:
:071:跑完你就知:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-30 01:54 PM 發表

再奔往時代廣場:071: 杜利萊向群泷做出勝利手勢:098: :097:
vicky就嬲到電腦都掟爛:084:
到時你隻w追到至講啦:026:
食硬你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆