上一頁下一頁
發新話題

[其他] ★☆★☆★ ___________ 復仇會總部 #7___________ ★☆★☆★

收藏  |  訂閱
567  59.8k

回覆 #4744 歡歡喜喜 的帖子

ickysoo 推55中2926新英倫革命W,巴西W,皇家鹽湖城W
:025:
歡歡喜喜推50中28燈22
西班牙w,新英倫革命w,皇帝:096:鹽湖城w

回覆 #4743 tc6060 的帖子

R2大熱位置落得好有信心:071:
季尾好多馬都慢跳
唔識睇:026:
同時亦可能係佢地今季最後一場
隨時借場地之利輸到卡阿奇咁遠:044:
睇二三場至落注好的:092:

回覆 #4748 歡歡喜喜 的帖子

齊齊收錢:097: :096:

回覆 #4752 *職業賭徒* 的帖子

Audi123贊助  50萬派分大行動(已派10萬)
參加資格不限,有緣人見到便可:096:
除在復仇會這帖回覆外,請pm埋我,因我不會追帖逐個睇。

今期估D組兩場主客和2x1?
首關: 希臘勝  和局  西班牙勝
次關: 俄羅斯勝  和局  瑞典勝
(只可估一次及每關一個答案)

估中可得10萬分(多過1位中平分10萬)

西班牙W X 俄羅斯W:025:

回覆 #4753 tc6060 的帖子

剛剛同父係輕易取勝
出名力短:030:
我諗佢依家呢個跑法有問題
如果今場能夠留住少少應該入P:097:
隻1你唔岩:092:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-18 02:54 PM 發表
R1,R2 都是老弱殘兵,,可以唔知爆到 狗 彩 !!:122:
R1隻大熱T-
見佢T晨課幾好
最後T-晨課就無先前咁活躍
R1晨課似D樣有Q1-3-4-6-8-9-10:030:

回覆 #4761 tc6060 的帖子

呢個賠率可以一試:071:
賀嘉時既低班貨:044:
如果用白德民仲正可惜停賽:026:

14-Jan-06  肯德百里[1]  順  黏地  1100米  兩歲馬  $60,000  澳元  122  彭路爾[2]  7  4  3  -  0.75L  1:07:0  $5,400  澳元  3.2倍
31-May-06 肯德百里 順 黏地 1100米 兩歲馬第三班 $22,000 澳元 123 昆 恩[3] 11 6 4 - 4.1L 1:05:4 $880 澳元 15倍
17-Jun-06 玫瑰崗[4] 順 黏地 1300米 兩歲馬 $60,000 澳元 119 白德民[5] 9 6 1 - 馬鼻 1:18:5 $39,000 澳元 7.5倍
8-Jul-06 蘭域[6] 順 黏地 1300米 兩歲馬 $55,000 澳元 124 白德民 9 7 2 - 0.75L 1:19:8 $11,000 澳元 3.5倍大熱

來自賀嘉時馬房的方廐自購馬,於悉尼四戰皆入四甲。
表面是表現準繩從不大敗,實際是成熟仍未足,陣上發揮阻窒多多致影響成就。
當中於肯德百里第二次出賽時,因全場馬匹稚嫩致險象環生,
但該場頭馬Sermon(玫瑰崗之役的亞軍)已是此駒歷戰最好對手,
但其實該駒亦只能在其後的悉尼大賽中陪跑;故以此申算,除非本身有大進步,
否則於此評分暫未見有利,如見廐主急急安排出賽更非吉兆。
毛色肖父兼本身欠前速,應付更艮路程應是唯一出路。

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-18 03:05 PM 發表
同意!!!
無玩佢,,不過睇佢上幾場表現!!:028:
如果要湯生....不如玩 r5 11  !!:122:
我呢場睇岩隻勁無力喎
晨課突然醒返:030:
記得做下腳:096:

回覆 #4766 jjChui 的帖子

睇飛唔似:027:
同時佢要休息夠至得
上場贏之前要隔70日
初出入位隔14日再出結果:029:
今場隔10日:028: :028:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-6-18 11:03 PM 發表
開始計分,,,,,,,,,,,,,馬仔,,白果,,,:043: :043:
黑在太陽拖萬事死、不老精虫Q:029::029:
冇PQ:028::028::032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆