上一頁下一頁
發新話題

[6/5]《海賊王 One Piece》361-380 Final清晰版合集 楓雪字幕組

收藏  |  訂閱
115  699.5k

引用:
原帖由 joe_023029 於 2006-12-14 19:44 發表
144~280果到既161無聲既:032:
真係想快d睇到步姐轉既新版本:071: ~支持你阿!
係右邊細聲D,我都係依家至知,thanks
新版本目前只壓到50,很花時間的啊
我都想快D搞掂

引用:
原帖由 x0012102 於 2006-12-16 16:38 發表
非常感謝~~~
潛水員A要上水回帖了:098:
歡迎貴賓大駕光臨:071:

update 290

引用:
原帖由 jackyhahaha 於 2006-12-17 21:46 發表
步姐好好加油我們會一直支持妳的啦....
不要那麼輕易就被打敗了
還有劇場版的下載可以把他們分開嗎我不會分那個是哪個呵呵謝步姐如果你有看到的話謝謝囉
如要單一檔案下載,可用<BitComet>BT軟件

引用:
原帖由 ifuno 於 2006-12-22 08:51 發表
請問:
121~124集副檔名為mkv.
要用什麼播放軟體觀看?
如無法播放MKV,可裝這個code<K-Lite Codec Pack 2.80 FULL>

引用:
原帖由 Robben1616 於 2006-12-23 00:42 發表
多謝步姐!聖誕怏樂!:036:
想問一下為何時常這樣?(例如Post了290後又多出一個290,之前幾集都是同一情況).1.其實有甚麽分別的?:026: 2.應該down那一個比較好呢?
Thanks a lot.:097:
後出的是比較清晰,要儲便下新的,不儲便無所謂

update 291

UP OPFANS 128-130

update 292

引用:
原帖由 himhimhim 於 2007-1-8 18:00 發表
292好好笑~
haha~
thx a lot of 步姐~
why日本時間每週日 9:30 播放,but 尾到8:30就放到上here??
係唔係變左播放時間??
如果係變左播放時間,就correct左la
plz,步姐

Happy New Year 大家~:098:

是日本早上9:30 a.m. 播放呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆