[J-League] [無私分享]6/10 keong心水推介

收藏  |  訂閱
7  1.4k

引用:
原帖由 dennislcf 於 2006-10-6 04:46 PM 發表
轉左平半盤喇
平半, 下盤上算D... 因為我估細既和波

引用:
原帖由 dennislcf 於 2006-10-6 04:53 PM 發表

同我諗既完全一樣
我諗緊買唔買波膽 1:1 或者 0:0 ( 0:0 真係未見過日職開)
馬會開鬼盤.. 個大升水.. 1.4-->1.45 (細由2.7 -->2.55) -- 昆人買大
1:1/ 2:2 由9倍 升到10 倍... 3:3 唔知由幾多落到29倍 -- 昆人買大

心諗 和/和 5.3 超低... 呢個似樣丫..

引用:
原帖由 keong999 於 2006-10-6 05:04 PM 發表
屈福待vs富咸翻版盤口:007:
唔好講呢場啦... 明明係有勝負... 陰差陽錯先會和.. 尾個5分鐘, 一定唔係莊家既劇本.

引用:
原帖由 keong999 於 2006-10-6 06:23 PM 發表
我選係有因的~~
一點同英超富咸數據相合,加上自己又see好和/下盤
單雙1/2機會中又好分,所以買雙較有彈性  
我有另一套想法.. 雙同細 係互動/有相關性既....

雙=0,2,4,6,8,10... (=>6 好少...)
細=0,1,2

如果1球同4球倍率參唔多, 雙同細機會率就係相同... 咁邊個好分就買邊個啦....  依家 雙=1.85 / 細=2.7 (-> 2.45) 差左100%回報... 買細係著數D... 當然, 著數未必一定贏... 又係理論同實踐 相配合 先可以去馬會出糧:008:

恭喜樓主.. 好事 成

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-10-6 08:36 PM 發表
去左踢波睇唔到tim.......~_~
唯有祝你中秋節快樂啦......haha

大家中秋節 快樂.. 嬴多d..

引用:
原帖由 keong999 於 2006-10-6 09:03 PM 發表

睇下D回帖而証明冇人支持我la~
我成日買左你先出... 跟唔到丫...

引用:
原帖由 keong999 於 2006-10-6 11:36 PM 發表
原來甘少人回帖支持,今晚ga推介去另一邊出
PM 我 邊度丫.. 我訓唔著丫.

前往最後回覆