上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.8k

第 6 場 - 衙前圍讓賽

2007年1月31日,星期三, 沙田, 21:45
全天候 ,1650米 ,好地
今次提供8.快都作馬膽,上次强仔贏馬過程輕鬆,再下一城問題不大,今次强配薛達祺,
揸住個3檔唔執多劑,點對住啲厭强派,驚就驚上次食到飽;其次最具信心係2.洋洋自得
今季同程搏失兩次,上次仲俾隻快都同日當頭殺敗,講鬥志及賠率係呢場好似仲可靠,
條pQ自覺超穩陣,啲冷T、四連環真係要傷啲腦筋,3.高明王、9.快捷勝、14.查士丁尼

無私分享

加推兩隻有啲分頭冷馬,第1場11.中國智駒、第3場1.日當頭

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-30 07:25 PM 發表
想問問dehum兄三隻正路實力馬點睇?

首瞻一線~正隆同~

我諗住細W重P過關
正隆本人覺得係3班都幾盡,不過對手古靈精怪,W好似抆少少,P就應該有羅。
W我會揀1.喜蓮風采,一心係泥地發難;及5.財寶天王隻馬已經有走勢,殺個措手不及就係呢隻。
包裝褔星同意機會大,今場對手似是如非,今場應該輪到做主角,獨忌亞摩隻10.帝皇鷹今次
揸個好檔,隨時揭竿起義。
今次講得太多,元氣大傷,咬住啖氣中理先去。:096:

差啲唔知【首瞻一線】係隻馬,以為你有文學修養,講嘢文縐縐:096:
等我焗住唸啲四字訶,韋達呀:046: ..........三場都係:025: 我對佢無好感,
佢唔夾我時晨八字,佢贏三、四場啲日字,就係我既黑暗日字:043: ,呢場
鍾意兩隻1.日當頭佢照住我包唔會黑:096: 馬膽,3.海中寶狀態長期處於作戰水準。

我隻好朋友退出咗:029:

我會走去吹水區,睇下有冇料收先:131:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 05:40 PM 發表

我都唔係買開韋達既~不過今次真係咁岩幾隻都係佢既坐騎

正隆得2倍W我唔賭lo~另外兩隻就會搏條2X3玩下~喜連風采同意有權搏偷雞~單Q,單PQ拖返正隆應穩陣:098:
啲評馬有冇進步呀:096: ,下次搵個馬評家抄下先,佢地吹得好好聽,但無料到:096:

今日唔揀老巫,聽日如果見到佢,應該要講嘜呢?:025:

引用:
原帖由 robot_28 於 2007-1-31 07:13 PM 發表
外星仔仔
我叫亞寶呀,搵緊難瞓雀,係個仔鍾意咪用羅:097:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 07:34 PM 發表
快都同上賽多匹對手實力接近~機會係有~不過唔係太突出~小注為佳
上次中唔到冇理追寶尾:025: 小注收到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆