上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.8k

死唔晒頂住條PQ,執番餐彩:096:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 10:18 PM 發表

我中W,P:097:
恭喜..喜中埋尾場,同你打緊氣。:098:

四連環5、10拖1、8、13,勝利就睇呢場,快都執個啲買晒5同10位買Q:096:

經過神殿贏馬後,攪到無晒癮,馬真係..............:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-1 07:24 PM 發表
經過神殿贏馬後,攪到無晒癮,馬真係..............:025:
四班贏二班點解釋,夠竟跑人定跑馬,隻神殿贏馬,係唔係代表騎師有智慧,跑到尾場
竟然唔知入直路外檔衝有着數,內欄衝啲馬勁勢無外欄衝咁勁,神殿咁都贏到場真係奇
所以馬都係人控制,輸贏都係睇騎師發揮,如果杜鵬志轉彎唔抽外檔衝,會發生咩賽果
,宜家啲騎師想輸場馬,話都無咁易,形勢賠率主宰賽果,鬥智鬥力游戲。

二月份繼續努力,每個賽馬日一PQ&Q,睇下同啲番著可唔可以增加收入。:131:

04/02/2007 , 星期日 , 沙田

第3場10.葵扇煙拖3.富貴玲瓏、12.鴻霸之星及第6場6.山東好馬拖5.熊中雄、11.神龍金剛
練馬師葉廄露手影;騎師高雅志,又睇下有冇捉錯路先。

稍後時間及賽馬日,不會出現,敬請兄弟留言,稍後回覆,謝謝。:071:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-4 01:18 PM 發表

我呢兩場都冇乜心水~

不過都支持下先
你都算係咁啦:131: ,得閒都走入嚟:098: ,多謝留言:071: ;遺憾啲蕃薯:043: :046: 呢排無晒影:028: :035: ,消聲匿迹。:096: :030:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-21 06:14 PM 發表
中游名駒   駿逸   新聖  小精靈
好好少爺    快捷勝    勝利名燈
好彩數  葵扇煙  盈峰 只因有你
康盈  金太陽  全德勝 睿智商人
揀得妙  駿球   風雲王子   躍勝
提醒自已做功課
時刻提醒自已做功課

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-6 09:12 PM 發表
283.爆炸
282.創惑
282.人緣好馬
281.俊歡騰
273.時尚風采
273.勇善勝
272.冠軍廊
270.連華生輝
269.錢順來
268.凱風
267.叫關領
266.紅運精英