上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.1k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-3 01:30 PM 發表
第3場10.葵扇煙拖3.富貴玲瓏、12.鴻霸之星及第6場6.山東好馬拖5.熊中雄、11.神龍金剛
練馬師葉廄露手影;騎師高雅志,又睇下有冇捉錯路先。
都係捉錯路,唔能夠中兩場,失敗要檢討,下次都係一場算數,集中火力。

引用:
原帖由 rh1886 於 2007-2-6 01:52 PM 發表
想問問dehum兄揀得妙點睇?:081:
重Win好唔好?:085:
有8倍
唔明你點揀到呢隻馬,隻馬又唔係準個人,現在9.2倍完全唔值搏,有15-20倍買P,評分50跑多5場減至40分降五班,
季尾一劑過4-5倍,齊齊同幕後分錢好過啦。
自已揀喜歡既馬投注,應該對自已有信心,千其唔好動搖,我只係比少少意見俾你,錢係你道我阻止唔到你,明唔明!
現在研究緊Fun組賠率奧妙,睇下馬會有冇玩野。

引用:
原帖由 himlees 於 2007-2-6 02:36 AM 發表

dehum兄, 兩場中一場,已經有50%命中率,算可以收貨啦:036:

一膽兩腳,簡而精,確令小弟佩服:036:
都無分析,通常走出去同啲師兄交流,吸取精華。

07/02/2007 , 星期三 , 跑馬地

今次提供:第7場6.贏得好拖8.安進、9.太陽活力
唔該睇完俾啲意見:096: ,唔係好難激發我嘅鬥志:131: ,撒亞人變..............:028: :044:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-7 04:10 PM 發表

隻膽都岩心水~不過腳拖埋我隻新通勝好bor~太陽活力前仗雖有番追勢~

不過上場又一滴都冇~今季明顯不夠銳~如想搏冷不如要返動力金剛好過bor
其實隻新通勝無理由唔要,隻馬上次贏過程有幾多柏寶心中有數,唔騎操開果隻贏得好,答案只有兩個,
一就係心中有馬,唔捨得益人;二就係幕後要食大茶飯1Q返嚟,睇飛數幕後已有動作,臨場再决定邊個
行先,我唔明白加州巔峯俾徐君禮騎,啲飛一樣咁强勁,我就極不睇好,
動力金剛同隻太陽活力跑法一樣,墮後直路衝,動力金剛我睇落冇太陽活力咁古惑,太陽活力近呢兩次中段
都唧一唧,幕後都知隻馬後衝力弱咗,快活谷跑試試有冇料到,我就驚佢衝衝下,衝咗入嚟,呢隻冷腳嚟。

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-7 05:35 PM 發表
不過第七場可以等跑完幾場睇下有冇偏差同馬房動態先諗~

頭場我原本鐘意彪形大漢~不過睇返上次條片走勢一般

好似紫龍王好D~你點睇?
紫龍王幫你睇咗近兩次片,場次303志叔騎,無搏殺跡像,入直路打落去無咩睇頭,
場次330亞巫騎簡直係度試馬,亂跑一通,如果你信隻馬縮程200,配勝哥破處得果7.1倍,
仲要一檔夜馬,我驚隻馬對燈光適應力有疑問,我就唔係咁睇好,希望你掂。:098:

引用:
原帖由 gossip1 於 2007-2-7 01:05 PM 發表
not too bad.  how come all preiva links disappear.
果啲冷野用嚟鬥快,搏出位搏贏錢,莫非你中過,自已搵。:096:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-2-7 07:01 PM 發表

就係上場我覺得佢試緊馬~步速偏慢下末段23.9受阻都衝得咁勁~今次一檔勝哥如能跟前些少應該有料到
我睇跑馬幫你打氣,贏呀.................:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-6 10:05 PM 發表
今次提供:第7場6.贏得好拖8.安進、9.太陽活力
唔該睇完俾啲意見:096: ,唔係好難激發我嘅鬥志:131: ,撒亞人變..............:028: :044:
賽後檢討贏得好走個靚位,直路打落唔多,都係冷敲熱避,安進仍然保持作戰水準,可以再追,
太陽活力睇多一場,下一場唔爆放棄追捧。
跑個3、4無錢收:032: ,可能賽前無分析:025: ,攪到啲幕後無晒信心:096: ,好下次醒少少寫多幾粒字,
等啲老細加多兩錢肉緊:046: ,幫手做番啲野:098: !

2月10日 (星期六) 日馬賽事 十場 沙田

今日早啲出心水提供,第10場草地 ,"B+2" ,1600米 :
出馬13匹睇落只係幾匹馬機會比較突出,1.英明大師、8.旺國手、13.好芝味,其它馬幕後見到
咁嘅牌面,都縮縮先無謂露光,先講隻1.英明大師上次場253直路遲遲無位,志叔都未識驚,最後
幾步唸住勝券在握,殊不知俾隻外檔衝上嚟鑽飾年代殺咗,鑽飾年代其後都再贏一場,證明三班有
分係手,跑法靈活今次應為馬膽之選,8.旺國手隻馬點犀利都唔駛講,上次308贏馬過程,簡直似
過山車,入直路墮到最後,最後100隻馬好似開著咗副偈,直奔終點過程令人血脈沸騰,本人就驚
隻馬進度比較差少少,受唔住佢遲先達著,風險比較大但位置不能唔預佢,13.好芝味上次240跑
第二,難度相當高133磅後衝爭入一度,今次114磅較上次輕19磅,天馬行空嚟形容都差唔多,
今次賠率不會大熱有5-7倍,頭馬屬意呢隻。
13.好芝味拖1.英明大師、8.旺國手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆