上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
57  51.7k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:03 PM 發表

高手低手位置有時都會互換....始終人係情緒既動物嘛..:035:
你真係有問題!可以聯想人係動物,人係有理智、思想、思巧,動物係無嫁!就算馬留都係模仿,你叫佢踱馬實死!:096:

(係會郁動既物體)蟲算唔算?你又唔好講到人有咁高IQ智慧,現在講係EQ為先!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:30 PM 發表

似乎今日我同你唔岩channel喎..:030:
你份人就係咁,唔可以輕鬆吓咩?從文字已經感覺個份衝動和固執,無馬跑時盡量放鬆一點,同大家吹吹水開心吓,跑馬日再變身都世@@臐I我可能比較樂觀,感覺到就寫出來,唔好介意!打字唔係我專長,只係just for fun.:096: :097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-18 11:48 PM 發表

:036: 冇錯啦
麻煩你!開解吓佢.....我訓先!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 06:31 PM 發表

ok..:041:
都話左呢度馬迷,進入國際化!:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-21 08:56 AM 發表

:044: AMY 零晨4點機仲未訓.??:044:

1膽拖全餐單T,假設一場14隻馬跑,1拖13 = 總共78注..:041:
半夜夢醒,睡唔著!莫非發左個x夢?:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-22 07:15 PM 發表
講明先,係轉貼.但我覺得好正,所以COPY黎呢到大家分享,大家可以參考一下,再研究合唔合理..

第四場新馬短途錦標 - - 有數得計  
我好鍾意賭新馬短途錦標﹐以前健康快車﹐天仲之寶﹐超力旺爆冷都吼到﹐所以特 ...
已暫時新馬未有連捷,可能唔想編較高班次,呢場搏冷八運寶、名店之星、幸運輪!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 03:59 PM 發表
馬後題外話
  敢問大家有邊一隻馬出賽前冇瑕疵(唔好理係唔係大熱門),要挑剔既實搵到,由其一面倒大熱門在賽前更要挑剔多d,冇壞洵A狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估),如果拿以上既野做理由 ...
睇嚟你內心果團火,仲未熄滅!我只知不停吸收有用既東西,好過沿用單一方法,唔係好難突破自已思維,接受別人意見未必係壞事,大熱門都有一套方法去買,問題你有無錢買,我唔接觸大熱所以答唔到,狀態,操練,練馬師用料,裝備,更唔係我考慮範圍!我只知點樣搵到贏錢方法,果個就係叻仔!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆