上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  124.0k

12/12/2007 , 星期三 , 跑馬地

1 連贏位置Q 跑馬地
星期三
連贏及位置Q
第6場
1 綠色駿達
7 零距離
$ 10.00 $ 20.00   
2 連贏位置Q 跑馬地
星期三
連贏及位置Q
第2場
3 駿馬大師
4 紫金
$ 10.00 $ 20.00   

總額     
$ 40.00  

今次白搭柏既組合!:097:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-12 06:19 PM 發表
<br />
瀋頓都唔錯架呢個騎師,同白德文柏寶關係密切:098: :098:
你都留意到!不過我捉唔到出擊模式,柏寶停賽認真諗諗潘頓,不過我覺得佢好屎,要鬥果一刻手忙腳亂!:096:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-12 06:34 PM 發表
<br />

係快活谷場合我會對潘頓有所避忌!
第1:始終仲係細路仔,大場面難免會方失失,不過當潘頓係澳洲牌仔既時候,連續2年登上冠軍見X騎師寶座,當然有番咁上下功力!
第2:我都有同d澳洲騎師傾過 ...
但俾隻我跑,可能識得點走位,c+3沿途踎係內欄,轉彎前收少少油,當成堆馬飛出中外檔,果時就見到一條暢通無阻前路,不停催策真奔終點,但班騎師唔知係唔係,每次只準一種方法贏馬,一時成班人有內都唔走,硬係要外面衝!又睇今晚點衝法!

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-12 06:54 PM 發表
haha!!洗唔洗小弟撥個倫翻擇比佢聽教佢跑隻  簡得好 hah!
其實係咁既,d騎師話,係轉彎果一刻,特別係c+3跑道,根本就好難扯番入去內欄,
一來騎師們想順住隻馬走,如果監硬要扯番隻馬入內欄,可能得不常失, ...
所以谷草走位勻鑽、有膽色既馬會好啲,步幅大起動慢都係沙田穩陣!

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-12 07:00 PM 發表
比d澳洲賠率教主你參考一下!
race1:no2:$2.4
race2:no3:$3
race3:no6:$4.2
race4:澳洲騎師無大熱,第3熱係no10:$5.6
race5:澳洲騎師無大熱,第4熱係 no4:$9.8
race6:no7:$3

因為馬會驚澳洲人捱眼訓捱 ...
隻「駿馬大師」香港有8倍,駛唔駛幫你入貨?如果你有馬會戶口,可唔可以投注呢?

第1場咪話俾你聽,點樣谷草贏馬,玉峽生輝就係咁贏,而威其利走左出去,一來一回,咪有咁既賽果!:071:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-12 07:20 PM 發表
haha!!!志哥係特登流閘,高高高!:098: :098:
呢個跑法萬試萬靈,唔係我點敢話自已騎都有信心贏到!

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-12 07:24 PM 發表
你應該早d話埋比賭徒兄知,第1場佢就爆曬頭:096: :096: (對賭果邊)
睇完delete個信息thx:071: :071:
不過大家都唔知邊個會用呢一招,志叔可能又一招了,再騎變向外追,點估?食飯先!:071:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-12 08:54 PM 發表
<br />

對教主有無用呢??2win1place
不過係澳洲好很慘,甜密福星得果$5.9..蝕曬水
無參考價值!:025: 因你果邊賠晒水,快啲係香港開番個外幣戶口!:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-13 11:03 PM 發表

入嚟探吓教主先:071: 吸旺氣,去青頭:097:
真係幾旺!:096: 點解唔留低隻馬,等我對吓,跑條pQ過吓癮!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆