上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.8k

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-14 09:54 PM 發表

呢埸可以博佢華華華打到嚟:071: 華人線,文家良做帶頭大佬,收呂健威,姚本輝做0靚仔,三入頭華人.

有可能得嚟又有分頭,我啲單T同單式三重彩其實先係天下無敵:086: 係某BLOG啲知心友先知,所以個個去女油,揾埋 ...
咁!我條白、柏PQ係呢場停停,跟你賭番場!我好少信人,講到知心友,點都買十元雞支持下!:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-14 10:21 PM 發表
文家良果隻係馬房料,:131: 呂健威同姚本輝係自度:071:
咁!都唔理!信!無人夠膽叫我買咩!叫我買實會買!支持免費料!

15/12/2007 , 星期六 , 沙田

1 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第1場
3 星運才子
10 聰明小子
$ 10.00 $ 10.00   
2 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第4場
2 金寶駿
5 利是鋒
3 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第6場
6 悅駿財星
12 新力高
4 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第7場
2 美好祝福
11 好來好去
5 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第8場
7 南華精英
12 紀利威龍
6 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第10場
1 齊歌頌
2 搏得威

總額     
$ 60.00

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-20 07:41 PM 發表
到現在唯有捉吓有牽連既人!好有興趣調查王志偉,呢個人極之有問題!究竟係泊到袋鼠碼頭抑或鍾意攪亂檔?就趁神父休息,睇睇佢同袋鼠有無動作!我就轉移方向,昅昅佢同柏寶,有無非比尋常關係!明晚谷戰就睇兩條 ...
今個月投注策略失誤,技術上嚴重出錯,攪到中唔到呢條Q!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-15 09:57 AM 發表

希望呢次最少中三條,我o岩o岩串左兩條4x15同你分身家.....:096:  
大家都無身家分呀!:029:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-12-15 10:30 AM 發表
教主, 我今天打算試下用你調查戴勝的結果去玩.  
你仲對戴勝念念不忘喎!我盡量搵多啲數據俾你。:071:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-12-15 10:30 AM 發表
教主, 我今天打算試下用你調查戴勝的結果去玩.  
兩條Q都俾佢走甩真係唔底!:025:

附件

ScreenHunter_03 Dec. 16 13.20.jpg (36.89 KB)

柏搭王

ScreenHunter_03 Dec. 16 13.20.jpg

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-19 07:41 PM 發表
R2:2 $2.6
R3:7 $1.9
R4:6 $4.2
R5:2 次熱$6.2
R6: 無野睇
R7:10 $2.2
R8:6,9平頭熱門 $4.6
見教主你就黎沉左落大海,差d搵唔番,一於救番你上黎先:071: :071:
多謝你抆番我上嚟,第5場1.全勝福星搭3.勇猛神駒,連贏過到關就好...肥仔,位置連贏都殺補到本!

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-19 09:13 PM 發表
下次唔抄騎師,睇下d澳洲trainner賠率可能搵到d野!
今晚谷草好似仲未爆woo...睇下d冷野先:086: :086:
兩隻袋鼠埋左Q!:025:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-21 03:54 PM 發表
pk!真係爆添!衰口臭!達哥沿途3疊走!運吉:029: :029:
話左潘頓有番咁上下料,12檔都克服到!自己唔信邪,雖然我呢度賠得果$6.8!(X寶駒)
睇黎係時候要係香港開番個戶口,做下雙邊投注!香港買澳洲佬,澳 ...
你個賠率真係賠得好犀利,你果邊有咩類形會超倍率呢?:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆