上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.8k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-29 10:52 PM 發表

你有用開咩?出句聲就有!我以為無人要。:096:
唔該再更新!岩岩加左個落飛比率。:096: 有咩再加呢?:097:

01/01/2008 , 星期二 , 沙田

踏入2008年祝大家心想事成、旗開得勝!今次提供3場都係李易達馬房,俾大家參巧,踏入12月馬房都算進入黑暗期,只贏【步步勝】1場頭馬,但在瘋狂落飛下幕後收獲甚豐。今季馬房作風變得飄忽,配巫斯義都經常熱倒冷爆,贏過既馬再出都唔知跑到去邊?我對呢個馬房鬥志觀感不差,但都搵唔到食!今個月就靠佢響個頭砲!

第1場     山東讓賽 , 12:25 , 第5班, 草地, "A" , 1200米
2.【福慧】今季5仗配牌仔,除左2場沙田跑得接近,上仗更跑到心律不正,今次久休個半月,狀態都比過往好,突然轉用大師傅巫斯義,出擊先兆甚為明顯,5班馬難作重心推介,小注怡情!

第5場     吉林讓賽 , 14:30 , 第4班, 草地, "A" , 1400米
3.【金鑾殿】又一隻轉用巫斯義既馬,上賽巫斯義要騎【至上】出戰,【金鑾殿】淪為作副,巫斯義騎呢系馬特別落力,過往取得5場頭馬,馬主極度信任騎者,今次主將上戰場,大顯身價波,隨時出現耳目一新既表現!
遇冷提防!

第11場    湖南讓賽 , 17:45 , 第3班, 草地, "A" , 1400米
7.【人緣好馬】上仗配韋達,票數未有決心下,跑到進退失據,今次匆匆再出突配楊啟棠,鬥志信心不用懷疑!今場韋達轉騎【好好食】,關係不用多說,大樹遮蔭下出現好賠率,隨時殺個措手不及!呢場重心之選。

發揮傳媒新力量【教主最佳冷馬】3x7
第1場2.【福慧】x第5場3.【金鑾殿】x第11場7.【人緣好馬】

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-30 07:48 PM 發表

巫斯義啲老婆仔女嚟左香港攞米飯,佢應該會有所交代,揾家用:096:  
可以話俾啲老婆仔女聽,老豆係香港搵食好辛苦,放心....攞完家用快啲走,唔好阻住老豆風流快活!:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-12-30 10:03 PM 發表
有事請教教主, 若果我想每場你隻巫斯義+1隻去過關Q/PQ, 應該點揀?  
譬如同場蘇銘倫(快上快, 鋼意), 應該可以玩下定係避之則吉?
呢個表幫唔幫到你呢!?都可以避之則吉!:096:

附件

ScreenHunter_01 Dec. 30 22.08.jpg (63.77 KB)

連贏配搭

ScreenHunter_01 Dec. 30 22.08.jpg

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-12-30 10:21 PM 發表

你唔好答得快D?  一早scan定?!  0甘有無PQ 架? :122:
點解0甘問..... 望下boxing day 蘇銘倫4隻PLACE 同乜馬串PQ.  不過係無大鼻巫......  :122:
法國大餐無預巫斯義!六環彩都中埋,勁!今次再出動!:097:

好用都要知邊個用!:097:http://space.188channel.com/index.php/467981/action_viewspace_itemid_223102
你曉用自已查,唔係你以為我,流既咩!枱面咩都有,隨手要搵到,讀書都無咁齊全。

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-30 09:48 PM 發表

哈.....巫斯義元旦日成堆馬我都好鐘意,:131: 一於追殺佢11場唔信佢會食白果咁無義氣.....:097:  
巫斯義好無義氣!:029: 一場都w唔到,李易達真係唔知攪咩?:025: 可能故住同希斯去玩!:131:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2008-1-2 10:12 PM 發表

巫斯義又真係衰D 0既...... :032:
拿, 戴勝又整隻幾十倍0既馬入Q喇, 你話抵唔抵玩先?
老實講, 我真係望住隻"叻"心思思, 不過真係比唔到個理由去搏. :122:
不過, 花唔花時間研究, 會唔會有結果 ...
咁!以後買戴勝就用呢個縮窄方法:1.馬房:方、李、伍
                                                2.檔位:1-5檔及14檔特別要小心,(馬房不拘,上名率驚人)
                                                3.路程:1600以下
達到以上3項條件,就買佢!你有咩補充,我研究大約就係咁多!呢排俾班友仔點到【駝駝令】。

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-29 10:52 PM 發表

好用都要知邊個用!:097:http://space.188channel.com/index.ph ... space_itemid_223102
又更新左喇!隨便.....:097:

06/01/2008 , 星期日 , 沙田

第5場     蓮花讓賽 , 15:00 , 第4班, 全天候 , 1800米
又係一組老弱病殘賽事,吸引力不足!呢場如睇賽績1.爆發力,有心跑回泥地可以視作爭勝份子,今季3場泥地表現出色,有一場仲輸俾絕塵,絕塵上到3班跑泥地可以贏幾個馬位,真係犀飛利!伸算1.爆發力實力係4班有一定戰力,前次跑同程配巫斯義,點跑?咪跑到要解釋囉!攪到上次報場谷草2200洗底,今次換上最佳配搭賴維銘,贏左都唔駛咁多野!抽到1檔簡真如虎添翼,葉楚航都驚唔穩陣,同場擺左隻11.永旺勁做開路先鋒,只要1.爆發力出閘後跟住永旺勁後面,入真路永旺勁無力外斜,1.爆發力就可以沿欄發力上,直奔終點!今場重心之選。:098: :071:  

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-1-4 09:47 PM 發表

哈.....呢隻馬排一檔真係無得彈,:023: 未交代馬熱少少都無有怕.....:036: :097:  
呢場靠胡新發功,幫手做場戲!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆