上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.8k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2008-1-3 12:55 AM 發表

戴生今季祗係得7W13Q姐, 就掃晒20場抄低名次, 1-4名練馬師同連贏派彩啦!

12/09 2 青蝠王 苗 方 吳 摩 276.0
15/09 1 金星 李 伍 方 葉 305.5
15/09 1 冠先鋒 李 李 苗 摩 243.5
23/09 2 雄心 吳 呂 吳 ...
你咁鬼鍾意戴生,佢一定幫過你!:096: 今次好似無咩追擊對象!我棄權....日後有追擊對象!我同你諗諗。

06/01/2008 , 星期日 , 沙田

今場尾場心水:4.開心多多上賽竟然在1班,在多樣形勢不利下,跑得非常出色,同場多匹對手再出都取得好成績,伸算195果場水準極高,今次巫斯義執韁,必把握馬匹勇態,爭取處女勝利!賠率預期有分頭,敢唔敢再跟呢隻老處?咁就要睇你哋嘅膽色,你估老處咁易開呀,希望撬得開!Q腳2.創惑、3.帝聖龍駒、5.熊中態、6.將軍,重心Q4.開心多多、2.創惑

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-30 09:48 PM 發表

哈.....巫斯義元旦日成堆馬我都好鐘意,:131: 一於追殺佢11場唔信佢會食白果咁無義氣.....:097:  
巫斯義無義氣.....今日仲攪到我踩晒蕉皮,全日睇好尾場「開心多多」,竟然漏低我......:043:

引用:
原帖由 siukit2001 於 2008-1-9 07:22 PM 發表
教主仙福永享~

你走左去邊呀~~快d出心水喇
連贏及位置Q
第2場
2 喜富龍
6 好玩
連贏及位置Q
第5場
1 期望
6 巧奪天工
兩場過關2x3,ok!

引用:
原帖由 siukit2001 於 2008-1-9 07:59 PM 發表
教主你平時一個賽日 ...tips 1場馬win 個篇野~~
今日有無呀~~? 個篇野成日都win
09/01/2008 , 星期三 , 跑馬地

第5場     高士威讓賽 , 21:15 , 第3班, 草地, "A" , 1200米 , 好地
呢場好特別出馬12匹,竟然有五隻8歲馬連同兩隻6歲馬,豈不是老青大戰,本應揀1.期望但大熱唔想揀,我偏愛揀隻老鬼6.「巧奪天工」,踏入季中一般老馬都無能力再與質新抗衡,唯有揀出賽少班底較高搏冷,6.「巧奪天工」過往谷草1200取得7場頭馬,二班都能贏,咁既戰績已經令人欽敬,上賽184八百米處,走勢欠順並且外閃的「巧奪天工」向外斜跑,其後在外疊競跑,沒有遮擋,130「馬主叻」勒避時向外斜跑,導致「巧奪天工」及「人緣好馬」均受阻並且被帶出更外疊,兩場「巧奪天工」都出閘緩慢!今次抽個4檔唔會再走出外檔跑,今次搵到遮擋入直路內欄鬥爆一段,有權剷入三甲!今場呢隻隔夜有10倍!:098: :096: :098:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2008-1-10 12:43 AM 發表
仲以為上次教主調查白德民就退下火線已經好邪.......
今次..... 停十日?!?!?!?! :097:
唔到你唔信!搵到料做佢喇....又有阻滯!:028:

引用:
原帖由 pts_021013 於 2008-1-10 12:04 AM 發表

唉.....我都買左唔中-.-
今次出閘有少少阻滯,騎師取位心意難明,不上不落末段開動副老turbo,都唔野少!:025:

引用:
原帖由 karlton 於 2008-1-15 08:51 PM 發表
一哥! 有冇update贏方呀?
有!自已知邊度攞啦!睇到咩好野講聲俾我聽!:071:

引用:
原帖由 karlton 於 2008-1-15 10:00 PM 發表

好呀! 明天D馬有幾場好易賭 :096:
方嘉柏係唔係會有2w多p呀!:097:

引用:
原帖由 karlton 於 2008-1-15 10:40 PM 發表

蘇保羅係唔係會有1w3p呢! :097:
隻「明磪」相信都好有冷味,今次換左鵬鵬!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆