上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
962  123.8k

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2008-2-17 07:00 PM 發表

好狠勁呀:044: 教主係咪買左5k:096:
如果佢Win真係有5k,跑p只收幾百,其它Q,pQ好在都中到!今次唔係內欄無位要移開上又遇塞車,如有運真係有機會win!呢隻點捉?講出來又俾人笑痴線!「亞巫7號1檔」鬼兄自已睇睇成績!:071:

引用:
原帖由 「架勢堂」 於 2008-2-17 02:10 PM 發表

教主中到笑:096:
點會笑...跑p,win就唔同。:046:

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2008-2-18 07:24 PM 發表

「亞巫7號1檔」你由快活谷講到沙田都一樣掂:096: 係你先捉到:036:
呢啲係幕後解碼!?:025: 不過睇過晒過往表現,好多場都外叠跑只有1場內欄跑,上次泥地隻馬沿途後面走勢不穩定,但直路隻馬有追勁,今次又71咪昅實佢,可惜功虧一簣!:043:

引用:
原帖由 ngkapo 於 2008-2-18 09:57 PM 發表
教主  祝教主快D住山頂,咁我地可以住山腳,望教主星期三在比3隻好野:041: :041: :131: :131: :071: :071:
你唔好咁認真!山頂有個獅子亭我訓係果度,應該無人理!你經過我個國家領事館同你打個招呼!:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2008-2-18 10:01 PM 發表

0甘, 兩個月0既BB女會唔會知道電視播緊係跑馬架? :027:
恭喜你做爸爸!拿拿聲搵多點奶粉錢,再大少少供書教學你就知威力,2個月咩都唔知只會食同訓,6個月...睇到跑馬,第一個講「馬」你就驚,唔怕...你太太以為「媽」,之後再俾貼士「8」,即「爸」。我試過電視馬仔行圈時,叫個仔篤邊隻靚,佢亂咁篤....無潛質!:096:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-2-28 01:09 PM 發表
教主 請問有冇最新既 騎練合作成績表?
粗粗地睇住先!:097:

附件

ScreenHunter_03 Feb. 28 21.37.jpg (70.29 KB)

ScreenHunter_03 Feb. 28 21.37.jpg

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-3-3 10:45 PM 發表

:092: 用報紙料交差:092: 啲卦:071: 又嚟探教主,响第二個新網度見過教主嘜頭留字
呢個網用嚟學野!果個網玩比賽,好好玩。不過贏唔到錢,諗住每次晒冷搏出位!:096:
俾大家參巧今晚提供!:071:

附件

ScreenHunter_01 Mar. 05 18.12.jpg (82.59 KB)

ScreenHunter_01 Mar. 05 18.12.jpg

引用:
原帖由 gsxr400 於 2008-3-6 10:51 PM 發表
dehum 教主:098:

hi hi 我係柳飄飄:071:
你竟然有u仔a/c,都唔知呢度馬網有幾堅!你有運行啦....:097:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-3-8 06:12 AM 發表
:131: 玩遊戲吾洗錢實要參加啦 :098:
好好玩!唔駛自已計分,又可以做紀錄!掂!:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆