上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
66  61.6k

喜樂趣後上不及第三, 欠運.................不過nithan兄你都買得幾大注?灅{, 喜樂趣閘前瘋狂落飛應係你做架啦:014:

我買左"大家興旺"拖"歡樂精英","金寶兒 "Q:019::010:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-11 08:23 PM 發表
開心假日飲恨第二, 但好彩條單Q有番十四倍, 尚算先下一城, 一陣過哂落去黑鷹WIN, 希望掂啦!
我知錯喇....:006::006:, 無拖你隻"開心假日", 無左百四蚊:019::019:

臨場狀態有變, 成身汗, 不過始終?鶗y,"呢個馬房冷門好D"

引用:
原帖由 steph0 於 2006-1-14 07:14 PM 發表
nithan 兄去左邊??
係喎, 依家就黎十點仲未俾貼士?�:dumpfound

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-17 06:19 PM 發表

第六場賠率怪怪地, 影之武士熱得過份, 而黃鑽石有質但欠休唔抵, 反而輕鬆連捷既魅力漢子有十四倍, 今晚要刨清楚先得, 仲有若然勁力寶蹄因檔差而好分就真係值得考慮下, 假假地只係輸少少俾步步速, 昨夜仲驚緊會熱 ...
黃鑽石操足而臨, 千其咪睇小, 不過有樣野值得留意就係呢系馬既馬主大把貨, 所以黃鑽石係越熱越穩, 反之搵你買喇........呢場我會投注:巧奪天工, 快步速, 黃鑽石, 影之武士:014:

今日心水同你有少少分別, 鍾意第五場:寶安進, 第六場:時代明星, 第九場全勝福星;)

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-21 10:37 AM 發表
今次一個post搞掂埋逐場心水和心水推介, 心水推介乃第五場既濰坊和第八場既金碧明珠, 本來諗住一隻濰坊就算, 但倍率怕熱得過份, 到時就有點唔好意思, 因為推介太熱就有點似變左講廢話, 所以加隻有點分頭既金碧明珠 ...
頭?黥X場成績都唔錯?�, 繼續支持你:014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-4 10:23 AM 發表
第十場唔少人睇好隻赤胆福星, 但我就唔多鍾意, 雖然佢今季贏馬個場水準尚算不俗, 然而畢竟已年介八歲, 而且盛年拼得甚盡, 今場要面對一眾年輕力壯且正踏入成熟期的對手, 不且在此發難!

我為本帖做個個投票有成 ...
nithan兄, 好耐無與你研究馬仔喇, 呢期有人踩場, 梗係黎撐要下D Friend, 安翹想跑打吡, 一完要贏多兩場先夠分, 呢場應會搏, 機會馬之一, 不過我呢場極鍾意"萬勝峰", 上次路短1650米都衝入亞軍, 忠心加奮鬥心既表現, 今場有得分(應唔會係大熱), 如臨場達少隻"福星拱照"擔多D飛更妙;), 霍達跑長途亦出色, 買Win啦...........Q梗係拖番你?鶧�"安翹", 冷門搏隻"跑得快":014:

萬勝峰輸慢步速, 下次再跟.............等你下週三分析:014::013:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆