上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
66  61.5k

大鍋, 啱啱發現竟然係"好芝味"大熱門:007::007:.......................希望聽日會好分D:022:

今日甚亂, 已跑頭三場, 自已D心水全"丁"....:022:

希望尾幾場可以好D.....小小提供, 第六場"代言人"& 第十場"龍馬精神"軟地特佳:007:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-6-1 04:56 PM 發表
第七場: 此組論質素除去壹子彈外, 應該排到心福, 但壹子彈仍不堅持增程, 而我則仍堅持飛左佢, 所以以心福為首選, 心福本身只三歲, 但已有兩冠兩亞係手, 上仗增至千六本來應該唔差, 但跑來未見佳處, 今場馬上回師千 ...
喜皇寶驚磅重兼內檔. 寧願搏另一隻心水"藍基因":013:

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-6-3 04:32 PM 發表
喜皇寶三歲馬負重磅,有極大隱憂。甚不明白沈集成之部署......可贏晒之馬,呢場輸左唔代表輸馬,係輸部署!
同意, 根據分齡讓磅既原則計算, 三歲馬負咁重磅, 要贏只有一個可能--------呢隻"喜皇寶"?鰤角湼�, 目前雖然此駒仍屬不敗之師, 但係唔係未來馬王言之過早, 所以呢隻大熱門好危險, 小心:022:

引用:
原帖由 kc10412 於 2006-6-4 04:50 PM 發表
喜皇寶明顯輸磅,唔用見習生減磅完全唔明智
沈集成真係名符其實馬王殺手.....
亦因為有咁多不利因素都可以後上第三, 此駒平磅已可傲視本地其他短途精英, 如養?鶵�蝛峈F厩前景更佳:013:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-6-6 02:25 PM 發表
第四場:無T場合加上亂亂地,無乜信心,只打算小注捧下伍碧權隻事必得,上仗徐君禮有二檔卻跑到抽到出面衝,返黎都唔算得過,今場輕磅用鄭雨滇加強配搭,五檔好跑,只要如非太熱就諗得過!衝鋒槍今場可能成大熱, ...
"先機"機會不俗, 同場我會加入超速無敵...................."罐頭刀"新勝後請韋達騎, 但佢唔騎而選擇"新英"(唔明), 檔位差用馬偉昌有危機

引用:
原帖由 nithan 於 2006-6-23 01:41 PM 發表
近來忙於睇世界杯, 好彩都有得執下, 唔駛齋睇無錢收, 而賽馬只剩下三次賽事, 因公事有點忙, 所以唔長篇大論, 只簡略推介五次心水馬膽推介, 就係馬友利, 黑鷹, 喜樂趣, 喜皇寶和勁財寶, 我都諗住買W過關, 至於五乘 ...
重錘第八口"戴勝"孖寶:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆