上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
1.0k  892.7k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-15 17:30 發表 查看引用來源
收工啦各位,第17話~

Abby XVII

呢個人,係一個阿星成日見,又好耐冇見嘅人,佢,係應承咗會喺阿星面前做阿星嘅擁有物嘅Elly。Elly今晚竟然同Miss Tang同埋嚟到Gina嘅酒吧,真係令到阿星好驚喜。Elly見到阿星,即刻起身過嚟同阿星 ...
星爺今晚又要大戰連場😜

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-15 19:23 發表 查看引用來源

咁強勢嘅女仔,未必能夠接受身邊人有另一個女伴,更何況係幾個咁多呢😬
其他人就難講,星爺就一定冇問題😜

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-15 19:50 發表 查看引用來源

師兄講笑,阿星冇料😬
星爺,你都話自己冇料,大家情何以堪,又一對三,一對六😜

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-15 22:01 發表 查看引用來源

唏,故仔嘛,現實又點得呢😬
星爺,故仔都要投入先好玩架,今晚重有冇爆閃😜

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-16 07:05 發表 查看引用來源
星期五啦,大家努力,返埋今日就放假啦。第18話~

Abby XVIII

呢啲說話,係有一個固定嘅模式嘅,喺表層結構(surface structure)入面,麻油味Abby係讚緊阿星啲朋友,你只要答佢:「Well,係呀,佢哋好玩得㗎。」就算係應付咗件事。但係深 ...
早晨,星爺又有新故仔伴食早餐,正啊😜

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-16 11:58 發表 查看引用來源
又食飯,講下故仔先,第19話~

Abby XIX

阿星一手捉住麻油味Abby嘅手腕,就好似爸爸捉住個女咁樣拖住佢行,麻油味Abby可能唔多慣俾人咁樣拖,或者啲追求者應該係問:「麻油味Abby小姐,在下可以握住你隻小巧可愛柔軟冇骨嘅手嗎?」禮 ...
星爺,又出新故仔,紅繩法王又出現,正啊😜

早晨,星爺,星期六有冇新故事😀

引用:
原帖由 koalaau 於 2021-7-17 12:59 發表 查看引用來源
咁星師兄講左句咩說話呢?未開估喎。
要等星爺開估😀😀😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-17 14:32 發表 查看引用來源

大家估下先啦😬
星爺講:  我是你爸爸就好啦,有個女又叻又靚😛

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-17 19:07 發表 查看引用來源

差唔多喇,不過呢句最多令到又大又靚嘅麻油味Abby笑咋喎,仲有三位女士呢?😬
星爺,咁易估,就唔使估啦,一定有d星爺獨門暗語😀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆