[歐洲賽事] long time no see (update左)

收藏  |  訂閱
12  2.2k

葡萄牙買win好啦,唔好買-1 . 因為會細波.  信我!

引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-6 11:50 PM 發表
委內瑞拉
等收錢  :024:
唔好買ar!!!!!!!! 委內瑞拉金日 (+1)都win唔倒ga!!  奧地利金日會win. 信我!

大家買葡萄牙細win啦.

引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-7 12:14 AM 發表

:004:  點解你覺得 奧地利會好D既?
我無話係內幕 ,但委內瑞拉 近10場作客成績..全負! 點買得落手阿...

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-7 12:33 AM 發表
波神樓主,比場波膽黎買下啦,成日都比d2倍都冇球隊出黎,
要買幾多錢先贏到大錢= =?
呢d料好碎,係人都識啦..咁樣點稱得上波神呀= =
係有料就比場波膽出來等小弟可以跟下搵d茶錢,thx~:024:
葡萄牙 1比0 + 2比0. 信我!

引用:
原帖由 dogjerry 於 2006-9-7 12:42 AM 發表
買波15/16唔舒服,好在波神出黎撐呢個局,令到我個心舒舒服服!!!!

力撐  葡萄牙 !!!!!:014:
好詩!好詩!:013:

引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-7 12:40 AM 發表

我信你 :014:  買少少玩玩都好
希望一齊贏

同埋..我話 有人話有內幕 唔係講緊你 係另一個人 唔好誤會喔:013:
仲有bin個有內幕???

芬蘭 1-0 葡萄牙....死啦.....可能會唔中. 我好驚...

引用:
原帖由 yeung_123456 於 2006-9-7 01:37 AM 發表
各位買左葡萄牙既兄弟..
你地落左幾錢注呀?
我買左亞洲盤落左三千五呀..
輸緊一粒我真係心都震埋..
我買左$200...我唔想輸阿..:010:

芬蘭 1 - 1 葡萄牙 !!!!!!!! 好野!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 yeung_123456 於 2006-9-7 01:43 AM 發表

我已經輸左場烏克蘭喇..
烏克蘭買左一千呀..
我已經輸左場..
唔想輸埋葡萄牙呀!
葡萄牙贏波既話可以追返一千兼有錢落袋添呀..
神啊救救我吧..~
烏克蘭 win 3-2中 wor.

前往最後回覆