上一頁下一頁
發新話題

同支持過我既兄弟 講聲 多謝!!!!

收藏  |  訂閱
442  432.0k

引用:
原帖由 SAM0125 於 28/2/08 00:08 發表

冇入錯= =試左幾次都唔得~
入到game d人都係未轉會
但係好多兄弟都冇黎個問題....你再check一下

我會再修正/增加 臉型

遲d再放出:025:

引用:
原帖由 man2110 於 28/2/08 01:02 發表
樓主~我用1440 x 900玩
點解分牌兩隊個隊名都飛左出去右面既?
有咩辦法整整佢??plz help~
等我聽日再睇睇先.....可能係16:10既問題

你用原裝setting玩會冇問題(比分板)

如果你用1280,1440玩 會出現比分板不對現象

現階段未有解決方法.....搵到解決方法會同大家講

引用:
原帖由 bapecha 於 28/2/08 18:39 發表
救命呀       音速遊戲= =   點整返慢佢呀
唔知幫唔幫到你.....可能你max左第二d patch

附件

1.bmp (118.24 KB)

1.bmp

引用:
原帖由 小牙鬼 於 28/2/08 19:30 發表
我最高1024x768 = = 沒1280,1440
黎個問題....我都解決緊

等我食完飯先...再睇睇

引用:
原帖由 matthewmo 於 28/2/08 19:36 發表
一個係folder...一個係不明檔案..都copy唔到
唔明

引用:
原帖由 matthewmo 於 28/2/08 19:58 發表
係咪要自己用afs import入去嫁??
2樓都有講到黎個問題.....請先仔細看看

part 1 : C:/ --> Program file --> KONAMI --> Pro Evolution Soccer 2008 -->複蓋原檔或自行備用(將整個kitserver放係到就ok,裡面d img file唔駛理佢)

引用:
原帖由 ~瑋~ 於 28/2/08 20:08 發表
唔該,,,我想問ml d save 點剷??
我的文件 --> KONAMI --> Pro Evolution Soccer 2008  --> SAVE --> Del 個ML

引用:
原帖由 msskh 於 28/2/08 19:52 發表
請問綠色版可否用你的patch??
我install kit server佢話ok
但佢話找不到d3dx9_30.dll
都入到game
不過就無改變
一係就DEL/備用你原有既kitserver再用整個v2既kitserver放落去:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆