上一頁下一頁
發新話題

同支持過我既兄弟 講聲 多謝!!!!

收藏  |  訂閱
442  431.8k

引用:
原帖由 msskh 於 28/2/08 20:34 發表
請問用到新patch既ching
係綠色版定完整版??
可唔可以講得清楚d......我唔係好明:097:

引用:
原帖由 goal79 於 28/2/08 20:30 發表
初部試過~唔錯~唔該先
有少少意見比返你:
1.用1440玩既話個比分變左係中間(望盡快有解決方法)
2.有隊既人變左阿記D人,希望盡快update個save
3.下次出v3既話可以修正一下各隊既正選陣容,可以參考各隊既比 ...
1.放心會有解決方法
2.遲d下會有修正版save
3.冇問題(不果正選陣容黎家野,就唔係我強項,唔可以保證每隊都岩,會盡力)

引用:
原帖由 msskh 於 28/2/08 21:07 發表

綠色版即係唔洗安裝
download完解壓即玩
黎個唔係pes2008原整遊戲,而係補丁

所以冇分綠色版/安裝版:025:

引用:
原帖由 小小小小橙 於 28/2/08 21:04 發表
報告~ajax串錯左
收到~~thx bro

待修正版save

引用:
原帖由 msskh 於 28/2/08 21:12 發表

但我個原整遊戲係綠色版:028:
再加入你的kit server之後
install後開game就報錯
同埋入game無更新到....
可能係你既pes2008.exe 唔係1.2???

如果唔係就update返做 1.2 既pes2008.exe

試試....enjoy~~~~

引用:
原帖由 matthewmo 於 28/2/08 21:27 發表

我照左你咁做...成舊野都冇變過
你去kitserver入面, setup-->install

再入game試試~~~~enjoy~

引用:
原帖由 henry010391 於 28/2/08 21:24 發表
我無乜野可以幫到你,只可以o係到留言support下你,希望你可以繼續努力,令我地一班winning

玩家玩winning時可以更有樂趣。

p.s.好多謝你接納我ge意見,將圖示改做espn live,唔該哂=]
thx bro 既 support~~~~~

希望會係v3比多d意見~:036:

大家既問題......我會盡量幫你地解決

但係...你地講下有冇用過其他patch/自己DIY過??

如果原用 v1 玩 v2 一定冇問題

將會推出 v2.1 Fixed 版本 (大家玩住 v2先)

我既原意都係先推出v2再慢慢Fix,希望大家見諒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆