新一季”銀行馬”

收藏  |  訂閱
14  4.0k

新一季”銀行馬”

唔知各位”brother”有咩”銀行馬”在新一季可以比大家跟一跟!
我就比隻”永利好”大家,佢轉咗倉去咗嘉柏仔果道,佢上季根本未用過,我保守估計至少3win係手.
"正所謂"齊心就事成"我有個目標就係今季一齊ko馬會!:098: :071: :098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 01:20 PM 發表

呢隻吾知仲有無得跑:025: 可以跑都吾知跑吾跑得返水準:032:
日期詳情通過日期12/05/2006呼吸系統疾病06/06/200616/02/2007左前蹄不良於行,以及一對前蹄球節關節炎-22/02/2007左前足不良於行:一對前蹄球節 ...
放心喎,嘉柏仔對果d傷患馬係有一手嘅,"永利好"一定冇問題.

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-6 08:28 PM 發表
好耐力,獲利多,無極,好聲氣,無敵神駒,福星拱照,一號種籽,再勝多,大圓機
以上馬匹就係下季搵食追擊馬,點樣為銀行馬?
師兄我唔係睇死你,不過我估你果9隻介紹下季都唔知總共有冇10場頭馬喎.如果隻無敵神駒又win5,6場咁就冇嘢講啦!

照你咁講我唯有比多隻大家"至上"不過佢要等到季中先有表現.1400-1600最正中!
我唸呢隻無傷掛!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-7 12:01 AM 發表

同埋個馬主鍾意一兩季用盡,如果佢新一季贏到一場或P,已超額完成!
你真係唔好睇小佢!:032:

仲有隻"再來旺財"黃汝安d新馬第一季win得嘅,第2季都唔係小嘢來架!

依我睇各位brother對來季都充滿信心,不如攪番個game來比一比?:071:

引用:
原帖由 godhorse5258 於 2007-7-11 05:51 PM 發表

我自己較喜歡研究1600馬,個人認為喱個路程水準高,更可向其它路程發展,短途仔唔多奶,覺得短途好冇安全感,出閘定輸嬴.
你對1600咁有心得,我想問你你估隻"時尚風采"下季會唔會係隻1600皇呢?

引用:
原帖由 helloanthony 於 2007-7-12 05:45 PM 發表
大摩隻好來好去啦
3班頂2班尾貨,唔好睇咁高.:026:

完全同意,我估"wai tat"都唔知隻馬原來咁利害!我估1200-1400係3強玩晒,果3強咪係無敵神駒,蓮華生輝&勇士囉 :071:

前往最後回覆