馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
8  61.8k

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-13 08:56 發表
馬膽心水往績:

勝出率:6/29(20.7%)   上名率:17/29(58.6%)

[url=http://forum.uwants.com/viewthread.php?tid=1663498&pid=32066100&page=45&e ...
我都好鍾意,請問另外一只喜樂趣點睇,唔該比少少意見.

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-15 14:12 發表

你梗係無睇我#442張帖, "第四場: 唔駛問阿貴, 非喜樂趣莫屬, 看過上仗後已唔怕外檔, 柏寶的確能幫到隻馬好多, 必能扶搖直上, 三班都有頭馬, 仍處四班兼只加六磅不算過份, 希斯寶藏有力三連捷!"
而且 ...
多謝師兄的意見.

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-15 14:12 發表

你梗係無睇我#442張帖, "第四場: 唔駛問阿貴, 非喜樂趣莫屬, 看過上仗後已唔怕外檔, 柏寶的確能幫到隻馬好多, 必能扶搖直上, 三班都有頭馬, 仍處四班兼只加六磅不算過份, 希斯寶藏有力三連捷!"
而且 ...
同時請問第2場健康大師點睇.

請分析第7場只卓越成就,今次賠率熱左好多.

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-18 11:37 發表
下午起我又不在港了, 要明晚或後天才能再上網, 祝各位贏多d啦! 沈集成可能坐二望三, 留意下無壞!
我鍾意3只 3場3  9場9  10場1

全日沈廐大博殺.

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-1 09:57 發表
睇下睇下, 諗下諗下, 戴勝今日如果肯發奮就................:014:
好有勝, 新添馬, 超級神駒, 喜皇寶, 海之逸, 火焰之星, 喜德寶, 利之寶
隻隻都有一定機會, 如果好彩, 連場數糊都唔奇, 不過衰在唔知個衰仔今日 ...
同意,我比較喜歡好有勝,火焰之星,喜德寶.

第八場我最鍾意金融基地,次次都比嚴顯強騎,根本就浪費只馬,今次比冼毅力騎,一定可以發揮到最好,重鎚:014:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-6-28 16:00 發表
呢排輸到冇晒心機又病又痛,但馬季淨返最後兩日,冇理由唔出手,反正都輸左唔少,今日又落雨加上呢排都唔係出得咁正路所以今日都係向冷馬出手

第6場 友誼第一,今日我估唔多唔少都應該利內欄放頭,友誼第一根據 ...
會唔會友誼第一及先機兩父女一條Q咁好野呀

前往最後回覆