上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
153  51.4k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-11 02:05 AM 發表

Hi ! aa 師兄 , 昨天 1:00pm 收左工 , 本來想撲返屋企玩 , 不過比人急 call 捉左去 shopping , 費事比佢話我爤賭 , 個個禮拜都唔陪佢 , 咪索性停玩一日羅 , 反正昨天 d 馬連師兄都話冇信心 , 星期三一定要問馬 ...
哈~呢個時間仲見到你..天日吾洗返工?:071:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-11 03:59 PM 發表
三癲, 快D老點我啦!:023:
細佬我等得你好苦呀!:029:
不如呢次我揀場次比你地?:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-11 07:16 PM 發表

哈哈 ...HK 師兄唔好笑我啦......岩岩送完囡囡返歸回來...諗住 check吓 d e-猫就瞓 ....但係又心思思走黎睇吓 aa師兄既賽後老點你 (點知未出喎:023: ).....咁見到 aa師兄有留言給小弟.....禮貌上當然要覆返比 ...
點會笑你:027: 我都等緊:096:
比d時間人吾係會有反效果架:097:

有乜推介呀~:023:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 07:35 PM 發表
師兄我今晚既注碼已經冇左三分二啦 .....help me help me.......:043:
咁重手:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 07:41 PM 發表

HI 有咩心水快D講..:025:
4,5>1,2,3,7:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 07:47 PM 發表

自己心水推介 , w / q / t / pq 買晒 , 係冇買 F4:029:
自己唔重注點對得住睇 post 既兄弟呢
例飛都ok:041: 吾係一定中架嗎...賭馬無必中:034:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-13 07:50 PM 發表

唔係呀!一隻都無Q!:096: 做左燈,今晚你要小心!:096:
買好細:041:

引用:
原帖由 nickypou 於 2007-6-13 08:18 PM 發表
你吾係5+9咩:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 03:53 PM 發表
附帶講多幾句

可想而之傷台咁無水準都睇得出 <=當我膚淺冇見識冇水準,但我仍然堅持,擺明車馬有競賽狀態.最重要係請唔好張我同商台d所謂評馬人作比較,我覺得對我係一種侮辱
係馬迷棒成熱門姐   <= 我都 ...
我都係咁話:041: 呢個都係"達哥"老問題:026:
琴晚佢咁騎一d都無利用到馬嘅彈性:096:
有時佢真係太心急,可能佢用aa你講果種跑都有機會跑第2,不過最起碼佢連試都未試過:032:
加上佢博失嘅好多都係熱門馬:030: 所以點解大家會係直播時"聽到有人駡佢"就係咁解:025:
我吾係特別吾鐘意呢個騎師只係以事論事:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆