上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
299  35.8k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-9-8 02:20 AM 發表
係!
現在睇排位:025:
慢慢...你把"劍"好似有份跑:071:
沖左涼再吹15分鐘............:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-9-8 02:25 AM 發表
巴伐洛提死咗:023:
冇好嘢聽啦...:029:
係呀...............:043: :043: :043:
有:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-9-8 02:31 AM 發表
我怕佢生咗銹:025:
睇真D先再諗...:096:
買少少加一哥嗰四件好嘢買5x32P:071: :131:
你愛"劍"比把你買...不過呢次吾見:025: 蘇廐馬...我有寫左小小:041:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-9-8 03:00 AM 發表
紙醉金迷點睇?
我覺得係呢組有D特出:096:
綠色駿威---睇嚟大熱9成係佢:041: 我都買佢贏:027:
步步勇---不可不防..冷品岩大摩:122: 隨時爆入q:122: :030: :096:
陽光-----操到火紅火綠係怕佢過左龍:096:
紅旗飛揚----休息咁耐又有機會嚟料:025:
喜蓮精彩--------睇嚟似熱身....:034: 睇賠率
紙醉金迷---留得住的話...守2-3位....3甲之一 贏就....自己唸:096:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-9-8 12:44 PM 發表
你地講的  "劍"  係咪劍追風??:023: :023:
係:041:
引用:
原帖由 jjChui 於 2007-9-8 12:47 PM 發表

係啊!這場陽光點解唔係杜利萊?:028: :028:

我係新人唔係太懂?:032:
佢做吾到磅:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-9-9 02:09 AM 發表

陽光今仗買吾過:025:  
吹咩風!!?!?!:030:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-9-9 12:39 PM 發表

你D士又貼左去邊啊:092: .....搵唔到呀!!:029: :028:
未出呀:026: 呢幾日好忙:034:
加上搞"太太口服液":096:

時間吾夠全日只買一隻的話
10場 14再勝多

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-9-9 12:53 PM 發表

太太液我睇左以為真係廣告,:096: 我依家出發,星期三再等你...:097:
你收穫如何???:023:

今晚會留意:041:

PAUL蘇3隻,特別係
7場  4明確--抽內檔常有好表現

4場  3 馬中神駒---佢前速快話吾定可以切入內檔跟跑:122: 咁就VERY GOOD:096:

我最鍾意係

8場  3 企業精神---呢個路程好似短左小小...不過佢忠心準繩,季初跑1200無問題,隨時抽出大外檔追贏哂:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆