上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
153  51.4k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 06:02 PM 發表

哈...馬後炮時間...勝哥搭番自己騎過既"旺國手"...:096:
14 真係影都無:032:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 08:39 PM 發表

呢排消量下跌...希望有質素既朋友唔好放棄...:027: ...多D黎交流啦!!:023: :097:  
點會

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 07:36 PM 發表

我覺得我係睇報紙個種囉!:096:
不過唔知其他人點睇我!?:071:
你咁有心機...絕對吾係只睇不做.......:097:
我咪仲衰:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 09:27 PM 發表

你...唔call我既:043:
我都無呀:043: :029:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 09:49 PM 發表
你地三個都係權威]既靈魂,:023: 假如有一日你地都消失了,:026: 亦正是小弟及權威]消失既時候了。:025:  
我只係一個"學師仔":023: 比吾到乜好野大家..而..博士..你係呢度其中一個"時時分享"嘅"巧兄弟":023:
我係好有心水先會寫果d人... 所以你吾好吾開檔呀:029:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 10:26 PM 發表

要入會費嗎?....:131:  最好有啦...講笑...:096:
講真係呢個網度真係有好多有識之仕,:041:
教主絕對係其中一位,相信兄弟必然巳獲益良多。:041: :036:  
同意:041: 世紀巨星:096: 我有個朋友睇完去買...中到啪啪聲:036:

aa兄,呢個老點做得好好架.........如果兄弟有心水都可以自己開一個
...可以自己過吓癮......寫吓野.....吾洗成日睇人:097:

支持老點~~!!!!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 11:47 PM 發表

佢可能巳經消失左.....:029: :026:  
只係今晚:071:
訓覺,休息吓會好好多:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-4 12:34 AM 發表

希望佢訓醒變番開心果啦....:023: :096:  
佢吾係咁小氣嘅人:025:
放心啦:097:

杜利萊---又要停賽:096: 兩日加4皮:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆