上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
153  51.4k

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-4 10:09 AM 發表

佢呢排..停完..一嬴馬 又停=.=   之前報紙寫佢唔去日本騎 因為想爭冠軍騎軍
而家成日停點爭:030: 除非真係一日直落 連嬴10場先有得追
一早呢度d兄弟以經講過爭第一只不過係"假象"等大家目光轉移:030:
邊個攞到第一...佢地心知肚明:096: ....萊哥--留係度可能仲有其他我地吾知道嘅原因:041:

國家富強 吳正常+洗生=?:096: 又博d人吾信:096:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-4 10:35 PM 發表

我覺得未必 近期 1隻 真心馬主 1隻 燈胆王  可能反而熱

隻馬..係有但唔知佢幾時郁手
要係d 唔正常 既倍率 先好買:092:

5倍以下既話咪搞:029:
呢季仲有吾多時間...有賠率可以追:025:
無論點都會買返多小:041:

訓啦:009: good night:098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-5 11:30 AM 發表
6月3日賽後老點你+6月6日賽前老點你
  好小何張2日賽事一齊講,但因為6月3日可以話冇咩好講,要講就講時房,佢d馬上次都好多人睇好(包括我),但跑場3場後我已經發覺唔對路,最後時房只係得隻馬王入p,其餘全數冇影,就 ...
天晚"無良"靜靜地起革命:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-6 07:31 PM 發表
第2場暫時範圍 2,3,7,8,9..睇定d再算..:025:
加隻 10 吾該:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-6 07:37 PM 發表

咦..你唔係入場咩.?:092:
入左:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-6 07:41 PM 發表

上到網?? notebook?
係呀:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 09:56 PM 發表

多謝多謝..:041:  但明天馬仔都係細細地玩好啦..:023:
返到嚟即刻支持你先:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 10:11 PM 發表

多謝,明天記得睇清楚形勢先好落大注..:023:
天日4點幾考試:028: 仲要過香港:035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆