男人入尼 想問下男人.... 有關口交。

收藏  |  訂閱
7  8.7k

1)大家清潔都冇咩問題,其實係妳心理過唔到,好多女仔都會,覺得好污糟,不過佢都唔介意,妳會介意?!又或者咁講,有d女仔係唔鐘意俾舐嘅感覺,但係試吓又冇壞啫,真係唔享受,可以大家相討啫。

2)含唔係must,但好多男仔都鐘意,除咗舒服,仲有一種征服感,就咁舐同錫都會舒服,但就唔夠含咁正啫。妳可以試克服,但唔好有被迫嘅感覺,咁樣只會只妳更抗拒

性係雙向嘅,唔係單一活動,有問題大家都可以遷就,更何況妳地就結婚,大家相處會更長,做咩要咁屈就呢。佢愛妳就會體諒,妳鐘意佢就會付出更多。咁唔係更好咩?!

引用:
原帖由 Alicecarzy 於 2015-12-8 09:02 PM 發表 查看引用來源
嗯.... 咁又係既.. 我比較怕羞好多哩方面既野都好少問佢。宜家開始溝通下

應該㗎,講出妳嘅感受,大家所可以享受最多

引用:
原帖由 SiuYee90 於 2015-12-10 05:59 PM 發表 查看引用來源
我覺得你同你男友都好叻,可以忍到結婚先拆禮物:023:
我同男友就一向有性生活,但兩個月前佢屋企有事,佢信左教,跟住就停止同我再做愛,連上佢屋企單獨相處都唔得,佢怕忍唔住破戒.....:026:

有時我寧願大家一路冇婚前 ...
聽聞如果信咗教,但又做咗性行為,可以去懺悔或告解去當贖罪㗎。。不過唔知真唔真?!(迷思中)

引用:
原帖由 SiuYee90 於 2015-12-11 03:09 AM 發表 查看引用來源
但我覺得你用手幫佢,反而容易出事,因為情慾最易係一發不可收拾,隨時變成真正做愛:027:
我男友就係怕忍唔住,先唔比我同佢單獨相處,甚至連游水都唔得,怕見我著bikini會有遐想:032:
又誇張咗喎,咁樣搭地鐵咪好易出事?!放工時間人迫人,好易迫到前頂後,再加上架車,開吓停吓,咪好易會擦槍走火?!

引用:
原帖由 SiuYee90 於 2015-12-11 03:11 AM 發表 查看引用來源
我唔清楚:035:
我都係人傳人得知。如有疑問,請向相熟嘅神職人員查詢。。。哈哈

引用:
原帖由 SiuYee90 於 2015-12-11 12:57 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
在公眾場所,面對唔識嘅人,男友唔會有情慾刺激,但面對我,佢直認因為愛我而容易牽引出佢性慾出嚟,所以要設法避免單獨相處:043:
唔係架(我), 口裡說不要身體郤很誠實呀, 人迫人, 好易舉旗不定架

咁孤男寡女....女仔好易有損失:122:

引用:
原帖由 Danica_Chan 於 2015-12-11 04:30 PM 發表 查看引用來源

得我同我男朋友仔,佢會有損失囉:096:
咁可能佢俾妳損完,跟手/口就失咗啦。。。d蛋白質

引用:
原帖由 Alicecarzy 於 2015-12-11 09:01 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
自從第一次用過手幫佢,都有keep住用手。我地平時都好多獨處時間,有時都除曬上身,但咁耐以尼,都未試過走火...... 男友好堅持... 但佢好想要... 唯有用手幫佢啦。

學師兄咁講。。真係可以同佢,手/足/口並用。。哈哈

[url=100]100[/url]

前往最後回覆