上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
123  19.3k

推一推先 , 驚草兄睇唔到....:096: :096:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-20 11:15 PM 發表
我再推一下先:096:
:098: :098: :098: :097:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-5-17 12:11 AM 發表
投注本金5000分
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分
20/6:

過關4串1: 白蘭恩[email protected]+ 荷 ...
哈哈.....真係有"無間道" ......:030:

灰心..........:032: :032:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-21 12:20 PM 發表

:028: :028:
冇得好:028: 咩喇 .... 你自己放棄左....:071:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-21 03:11 PM 發表
I SLEEP 4 AM,,BUT精銳西方必敗  POST 5-6AM....HOW TO  DO A??:043:
如果我係你..我實向西方取經:096: :096: 100分注...只在拖時間 !!

不過 , 依家冇所謂啦 , 無端端俾我上到亞軍 :096: :096:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-21 04:23 PM 發表
play next round lo~~~:036: :036:
冇next round 左...game over //:035: :035:

唯有等新game...., 但唔知會唔會被列為"黑名單" ...:096:

引用:
原帖由 cabletv63 於 2007-6-21 08:00 PM 發表
Tonight can play ma???????? Also have 3000分????
GAME OVER  Page51 #752  :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆