[其他] 唔怪得話倒錢落海..咁多假波

收藏  |  訂閱
6  1.6k

唔怪得話倒錢落海..咁多假波

葡萄牙又放水

阿根廷同捷克唔洗多講 同日本波一樣 完場先入波 反超前

平時馬會好早封盤 佢根本都知咩事  整係一日 都幾多場  長睹仲得了既

今時今日想羸 又要羸運氣 又要羸心理  仲要估中邊d正路

加上睹開好難平注  

種種因素低下  我見議 仲羸到錢既好收手啦

波係圓既  咩係圓  假波就圓

引用:
原帖由 happyfeet 於 2008-6-16 09:59 AM 發表
兩位尋晚有冇輸到:043:
我之前羸到既 都差唔多係呢幾日輸得7788  我要收手啦

見到呢d波  買大熱 又驚爆 又無肉食  買冷既 又說服唔到自已  

好似阿根廷 明搵笨咁  我無買但我fd就買左  我自已就俾捷克KO

引用:
原帖由 M先生1368 於 2008-6-16 10:58 AM 發表

巴打...琴晚個二場波好正路
全世界都知道葡萄牙琴晚放水...出得三件正選
加上瑞士係主辦國,又出錢,又出地方...點都要比人羸返場!個盤口葡萄牙讓平/半...
一睇個盤都知道有問題
一係唔買,一係就買瑞士...正 ...
唔洗講咁多  有踢開波  都知反超前 係一件好難既事  

你打winning  輸緊 成日反超前咩?  

放水咪姐係假波羅  放水只不過用黎代替左  一場比賽 你放水俾人羸唔叫假波叫咩?

全世界都知既話 馬會 唔會開個咁既盤囉  要開就開 瑞士1.xx  葡萄牙4.xx

(加上瑞士係主辦國,又出錢,又出地方) 大晒阿?  佢整得咁既盤 姐係話 如果葡萄牙 輸

好賺過  你咩野 (主辦國又出錢又出地方)

話明做戲做全套  唔通俾人入左波係到笑咩  咁樣佢都幾難出球場   

咁易係球場喊 第日點出黎造波阿

引用:
原帖由 _Air_Student_5 於 2008-6-16 11:09 AM 發表

有d人輸錢就會話假波
輸羸我都話假波架啦  我羸 左只不過估中佢踢假波 俾我羸到

你呢句野 今時今日唔岩用架啦 假波通街都係  我有時羸到都係因為呢d假波

相反 人地就輸到pk就係咁解

咪安慰自已啦  話波係圓  有幾多係圓 實力好多時係定左  

話波係圓你自已好過d炸  

唔通阿根廷輸左 我話佢好波咩  嘩好波阿 輸得靚  抵輸啦呢球  

阿根廷要羸就好似用指禁死隻蟻咁? 你叫我點讚得出口阿  

我無買呢場波阿  睇到都覺得唔抵  邊有假到咁架   d錢有去無回頭

加埋馬會唔封盤 同埋 開某d賽事 你仲敢係我面前話 唔係假波?

咁開個盤黎托咩

引用:
原帖由 ...NICK 於 2008-6-16 11:39 AM 發表
尋日一夜之間
acc 得返7蚊..
想買埋 6合彩
但係6合彩都做馬....點算
如果有日見到六合彩開123456  你都唔好再買啦

引用:
原帖由 16491649 於 2008-6-16 01:40 PM 發表
樓主小兒之見, 可見一班....

1) 葡萄牙一戰, 係人都知篤定首名, 勝負無關痛癢, 等於友誼賽一樣, 開任何賽果都係正常賽果

2) 葡萄牙已事先張揚, 盡派副選上陣, 有睇下資料的都知, 加上呢場有直播同即場投注 ...
我有無做功課你又知?  我睇足咁多份報紙資料  上網參考人地同事朋友  我落埋場踢 唔通又同你講咩?岩唔岩c兄

我咁講得出  有我理由  唔通拿場日本賽事 係到9up 咩  你講到我 好似唔覺意輸一場係到 亂講野咁

輸一場半場 得閒上黎 打字?   係琴日d賽事  我覺得好離普囉   琴日我整係輸左一場 捷克  

但我覺得 d賽事愈黎愈離普囉

前往最後回覆