上一頁下一頁
發新話題

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
57  51.9k

引用:
原帖由 Dante480 於 2006-6-26 02:53 PM 發表
各位大大們
請補種
96%停了

小的是用BitComet_0.63
唔好意思,我用的是光碟,n年前燒出來的:014:
vgs模擬器只可用光碟,不能虛擬...

有冇人分享下點學晒d招,我太耐冇玩,好多招唔記得要同d乜怪打...

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 09:29 AM 發表
有無大佬可以講d招係邊學呀..
我唔識學招,搞度次次都變鼻涕呀 = =
thx!!
學招同進化兩樣野黎架喎

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 11:54 AM 發表

NO..
好似進化暴龍獸咁..
我齊晒條件(欠技數35以上),但係次次都進做鼻涕獸= ="
咁係因為你達唔成條件,如果你要進化暴龍獸,
能力值要大約去到數就得,育成失誤應該係你進化失敗既主因,
出汗、肚餓、唔比佢訓、周圍屙屎。
鼻涕獸我都覺得難進化,你竟然可以成日進化到:dumpfound

仲有順帶一提,就算你得四五招都可以進化到架...
哩點100%保證。
我以前剛開始玩時第一隻亞古進化巨龍獸,果時都係想養暴龍,點知變左巨龍,原因育成失誤過多。

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 02:28 PM 發表

原來肚餓都計架@@
唔怪得知...
但係佢未肚餓就偎佢食,會-教養架喎@@
佢肚餓時即刻比佢食就得

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 02:29 PM 發表

我隻亞古得1招...= ="
打乜野可以學?
我已經係咁打比特都學唔到= =
你隻亞古屬於火炎同格鬥系,比特獸屬於大氣系,
點學招呀,咪玩啦...

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 02:31 PM 發表
同埋我想問下妖精加入左之後去邊先見到佢@@?
thx
商店入面,但好似同佢傾完會有bug出現,扣繁榮度

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 04:01 PM 發表

@@"
咁亞古一開始去邊學技好?
同埋機械系去邊學@@
thx
我通常成熟期以上先會去搵獸學招,
成長期只可學好少招,而且成熟期以上冇咁易死:014:
機械系當然去工業之城:005:
但好似唔係全部招都有...
你玩下玩下就知。
我依家玩到好似都有廿幾三十招:014:

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 05:07 PM 發表

有無icq呀你??
好多野想問你@@
thx

咁如果我想進做天使獸,佢話要技數35以上@@
咁點學@@?
育成失誤一定要係零,
進化左隻巴達獸,訓練佢mp1000同智力100,
其他如hp、攻速唔好訓練。
天使獸戰鬥失敗後會變惡魔獸,能力又會加強:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆