上一頁下一頁
發新話題

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
57  51.9k

引用:
原帖由 破軍-o- 於 2006-6-27 09:51 PM 發表

我而家想同我個fd打哎 T_T
教我啦
vgs模擬器不能連線
其他的沒記錯是可以

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-27 06:07 PM 發表

點先變到巴達獸?
其實呢,點先算係一次育成失誤架??
thx very much!!

仲有..點解我隻野進化唔到加魯魯既= =?
THX

http://i3.photobucket.com/a ...
你隻野屬於格鬥、其次火炎系,所以要搵返d會出格鬥或火炎系既獸打先有機會學招,
圖中你見到係淺藍色既格係可以學習既招
深灰黑色既係不能學到既招

引用:
原帖由 AirWick219 於 2006-6-28 01:56 PM 發表
比個bug 搞到無得玩...
有心人post 個save 出黎丫... 要vgs 果個!!!
繁榮度!?
繁榮度果個bug係一定架,用ps玩都會中招:013:

引用:
原帖由 BH2648 於 2006-6-28 03:56 PM 發表

我想知點睇d獸係乜系(npc果d)..= ="
你可唔可以講下水,火,格鬥去邊打怪學技好~thx
電腦每一隻獸最多得三招,你有齊果三招唔駛再搵佢,搵第二隻,
點睇佢係咩系?介面咪有囉,咁都睇唔到!?
係第二行,【獸名】【屬於咩系(最多三個系)】【屬性(病毒、疫苗、資料)】

引用:
原帖由 Dante480 於 2006-6-29 11:59 AM 發表
打忍者豆豆係咪有bug
我打果陣佢唔見左同贏唔到
如是
咁有咩方法解決
好多頁前講過,用vgs模擬器就冇哩個問題發生。

引用:
原帖由 Tyrant. 於 2006-6-30 01:08 AM 發表

點解隻暴龍獸有成5000幾血咁多既,有咩心得架:006::006:
係咁訓練就得架啦...

引用:
原帖由 Tyrant. 於 2006-6-30 01:37 PM 發表

但系訓練左一陣佢就留汗啦,咁點算好呀 :010:

訓左好耐都系得3000左右咋
:002:
1.加入比多同古加獸,將訓練項目變為xxx‧改
2.同妖精獸買加強訓練效果記錄
3.服用+能力值既晶片
4.去唔係開始之街既地方訓練,效果更佳
某d獸既耐力好d,你由朝訓練到晚佢都唔會流汗,
但我唔記得邊d獸係邊d唔係,自己領悟啦

引用:
原帖由 kirayamato2018 於 2006-6-30 03:17 PM 發表
我想問比多森林訓練室點去呀?ths!
釣海龍獸就送你去

引用:
原帖由 kirayamato2018 於 2006-6-30 03:22 PM 發表
仲有,win左隻妖精獸之後去邊到搵佢呀?賣道具個度都唔見佢既...
冇記錯係隨機出現,只好見到佢時先買,但咁做會有繁榮度bug出黎,繁榮度無故下降

引用:
原帖由 Tyrant. 於 2006-7-1 09:19 PM 發表

第一個唔系好明呀,咩叫xxx‧改呀,系咪即系老虎機呀 :dumpfound
加入左佢地兩隻野,開始之街果度既訓練埸會變晒改。
eg.大岩石‧改、拳擊‧改

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆