上一頁下一頁
發新話題

我愛,故我在 + p.2 + p.7 + p.18

收藏  |  訂閱
172  68.3k

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-24 23:19 發表 查看引用來源

當我無性趣就好易分心
但問題係一個星期一次真係搞到無哂性趣
其實初頭我都係high high 地的
但次次入左無耐.
我就會諗其他無聊野gar la
跟住我又會有d好唔耐煩ge感覺

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-24 23:30 發表 查看引用來源

我前戲已經會咁,所以唔濕

我都好易唔耐煩
:smile_o08:
我真情係拎開面
唔想望到佢
唉.. 唔通真係要自我催眼 同自己個 我要攪野 我係攪緊野咩

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-24 23:38 發表 查看引用來源

咁我又唔會咁,我會攬住佢(佢好好攬家)
感覺係幾 warm,但唔會有想 sex 果種感覺
其實會5會真係我有d問題呢
其實係佢係上面
我cool住佢條頸  但拎轉面
因為我唔想見到 / 被佢見到我個樣 :smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-24 23:47 發表 查看引用來源

未必既
不過其實我都係 cool 住佢條頸
但因為高度差佢,我只係響佢心口咋,所以佢望唔到我 :smile_o11:
你就好la :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-24 23:46 發表 查看引用來源

:smile_45::smile_45::smile_45:
你 partner 都好有問題

唔會2個都有問題掛 ???

我估你真係差 d 訓著
:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:
今次你岩

我反而想知可以係邊度識到個唔鍾意攪野ge男朋友

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-2-25 10:47 發表 查看引用來源

唔,咁問題係,點解你會扑扑下突然間分左心呢? 會唔會係... 你工作壓力太大...?or... 你同 bf 之間有 d 深層次既感情問題還未解決...?
我都唔知 同埋本身我對聲音好敏感

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-25 11:00 發表 查看引用來源

我覺得一星期一次太密喇
我都未餓佢就黎
以前初初果下都會好似有d 版友咁,多d心機去enjoy,例如巴士上摸摸,亦試過俾佢搞到係巴士上高潮,又係巴士上玩過震蛋
但依家係完全無心機去做愛,亦唔想搞咁多野

...
最好二三個月先有

同埋 好憎一樣野 。。。

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-25 11:16 發表 查看引用來源

咩樹ar:smile_o06:
睇戲食飯無問題 攬攬錫錫都得 但唔想次次訓係隔離又一定係攪野 好送外賣Feel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆