上一頁下一頁
發新話題

我愛,故我在 + p.2 + p.7 + p.18

收藏  |  訂閱
172  68.4k

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-25 11:17 發表 查看引用來源

give me 5 :smile_o13:
5 yeah~~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-25 11:27 發表 查看引用來源

嗯,不過男女朋友來來去去都系做呢d野,
好似我同豬公咁,平時番工忙,屋企又無地方,
一放假我地就一定行街睇戲食飯同埋爆房:smile_13:
因為實在需要,
有時放假就唔到,去左爆房至番工都有........
其實有時環境 ...
一係佢屋企 一係爆房 同埋細個時 Ex個屋企人係出面佢都照來 我真係好驚的

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-25 11:27 發表 查看引用來源

咁又係,以前我去親 ex 屋企都係只係攪野
好差既 feeling
係 好憎咁樣!!!!!

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-25 11:25 發表 查看引用來源

你似有些受傷害的陰影:smile_13:
對男人同 所謂 "感情"...失去信心

咁唔中意, 就唔好攪啦
:smile_o06:
中左大半 我唔係唔想 只係進行中時分心同無Mood

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-25 11:39 發表 查看引用來源

嘩,突然有人入黎點算啊
仲要係公屋 我地訓廳咋

引用:
原帖由 wcday 於 2010-2-25 11:30 發表 查看引用來源

係味真係對好多女仔黎講:smile_13:
情願中意: 食野, 影相, 睇電視, 上下網,:smile_40:
攬下, 錫下 ...
都已經叫好滿足, 好夠 sweet ......
:smile_o06:

唔洗咩野...都好開心.....

:smile_o05 ...
係架 越平淡越好

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-2-25 11:40 發表 查看引用來源

:smile_14: 下,咁樣真係有 d 唔太正常喎...
其實男人過左幾歲先唔鐘意攪野???

唉 我都知我自己麻煩 我覺得好似去爆房就等於去攪野 好刻意丫 我又唔太鍾意呢種感覺 我淨係想可以不經意地發生又可以令到我唔分心

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-25 11:54 發表 查看引用來源

哈哈,我金牛座份人好度家
如果俾錢入去2hr 咩都唔做出返黎,我覺得 waste $$
我同你一個星座 我0510生日的

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-25 11:58 發表 查看引用來源
b女...呢個係男人自私同尊重問題...妳依家男朋友或者將來男朋友都有機會,令呢個惰況再發生多一次...妳要主動將妳感受講出!!佢愛妳一定會尊重妳意願!!!
同埋好憎的仆街未經同意/共識就中出囉!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆