★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
6  124.0k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-10-17 17:52 發表
呢排故住搵【硬膠兄】,唔識番屋企!今晚都唔知咩環境?韋達、柏寶一齊復出會唔會俾到大家驚喜呢?!谷草c+3個個都識話買內檔,但我覺得如有好倍率,外檔唔怕買!1650三場估計可以揀內檔為先!1800二場就揀方嘉 ...
鎖定目標!教主好野!:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-21 18:55 發表

呢隻我唔敢買!:035: 幫你打氣,如果贏唔到!叫杜利萊「一切順利」補數!我鍾意第四場「百笑」!:071:
百笑太熱,我買左雙妙星W.:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-11-24 18:29 發表

四太已經控制晒:043: 好彩仲有個,但....:092: 想都幾難:028: 何生都咁老:071: 一去就:044: 七國咁亂,到時可能過澳門揾黃紙兄弟,一齊引進:098: U網馬友可以去樓上免費攞來回套票,版主級同我冇牙齒印嘅仲包埋加 ...
水繼續吹!:071: :036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-9 15:07 發表
呢場重心係5-4,1,6,唔中就算!今日個方埋唔到一條Q,激死我!呢場中就有盈利,上上上!:071:
5搭6我都買左!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-9 15:13 發表

但我1,4,5重心,5,6信人!:071:
早D講呀嘛..:071: 好彩都有買1撘5QP.:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-9 15:30 發表

條2x1QP過緊呢場紙醉金迷Wp,10雞!:096:
我就買左1撘6QP,希望你隻“白馬”W,1,6跑第2第3咁就齊齊中.:071:

引用:
原帖由 amyhk 於 2008-2-18 12:17 發表
hi dehum:

congualtion to you, see you win 3x1 p .

:098: :098: :098:

勁 勁 勁

但我昨天一埸都沒有買,因為沒有時間,我的兒子及兒女要做功課,所以我專心教他們.

雖然我錯過今次教 ...
你平時打英文架!?好少見你打咁多中文!:036:

附件

2007-2008贏馬有方.rar (413.07 KB)

2008-2-7 12:25, 下載次數: 153

最新一期

前往最後回覆