上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
776  84.4k

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-11 01:02 PM 發表 查看引用來源諗住整返個戶口但得提款卡:003: :029:
冇銀行戶口原來都得的。

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-11 02:42 PM 發表 查看引用來源
但係咪要去馬會申請同要入錢:ub_question:

師兄繼續出水好多人支持你:ub_gun::ub_gun::ub_cry:

多謝你的支持/_\ 但自從輸一兩場之後已經冇咩人睇
YES,去到馬會,同佢講申請網上投注戶口就可以拎埋智財卡,$20就可以了,以後就用呢張卡入錢同拎錢<-呢個步驟可以唔洗同銀行戶口連接都得
另外,如果想方便D,可以用銀行戶口同投注戶口連接起來,當你一鋪清袋可以即時用銀行戶口過入馬會戶口追數,相反當你一鋪嬴左幾十萬都可以由馬會戶口轉帳到銀行戶口

:027: 總算有幾位師兄支持,今晚有好多水水,希望唔會累到大家:023:

松本山雅[0] 對 德島漩渦[0]

大家呢場點睇? 主隊排12近況一般, 德島6連勝排第6 開平手盤@@? :029:
大家有咩意見

引用:
原帖由 doneonex 於 2013-8-11 03:39 PM 發表 查看引用來源
快D出水啦,咪收收埋埋自己食:086:
真係要咁早出= =?

日本波 奶野多
先出兩場熱下身先

松本山雅0
長崎成功丸0/+0.5

尋晚波多野結衣輸左好唔開心:026:

引用:
原帖由 sipsipsip 於 2013-8-11 04:09 PM 發表 查看引用來源

入嚟支持康康!

多謝SIP兄支持!! 一陣靠你了:023:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2013-8-11 05:10 PM 發表 查看引用來源
別太介懷 路還很長 好多野會學到

收到了 老豆:096: :096:

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-11 05:40 PM 發表 查看引用來源
等我一陣去開埋户口先出:ub_laugh_bad::ub_cat:

出左兩場日本仔:097: 慢慢唔急,一開始唔好入咁多錢..驚你沉淪..唔想害你一世:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆