上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
776  84.4k

引用:
原帖由 Vanbuyten 於 2013-8-11 05:42 PM 發表 查看引用來源
加油康仔

THANK YOU 拜頓兄,你買左邊場黎玩呀?:097:

引用:
原帖由 Vanbuyten 於 2013-8-11 05:57 PM 發表 查看引用來源
札幌上盤同山形上盤

形勢大好,恭喜收錢:036::036:

今晚仲有咩心水益下細佬:023:

出多幾場先,出到連敗為止就收手了

川迪+0.5/+1
喜伯年0/+0.5
阿倫0/+0.5

P.S半一盤不是強項,以上三場請小注為好,因大有機會三連敗:029:

引用:
原帖由 c31042000 於 2013-8-11 06:20 PM 發表 查看引用來源三串四 小注支持!! 加油
3串4 +1 $10 多謝支持 贏多d師兄:ug_love:

引用:
原帖由 小人a 於 2013-8-11 06:41 PM 發表 查看引用來源
ching出日乙搞到我好想買,但都要忍手,我玩日乙真係好邪,由一開始賭波到依家都未試過係日乙到贏過錢,見ching你話唔熟半一盤,咁就剩係揀同baba同路既喜怕年:097:
:043:日本波果然奶野多,成功丸俾人反CUP,今晚PK了
喜伯年生生性性應該有半格收:043:

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-11 07:17 PM 發表 查看引用來源
開左卡了:ug_love::ub_laugh_bad:

:071::071:準備好未

引用:
原帖由 Vanbuyten 於 2013-8-11 07:27 PM 發表 查看引用來源
我買左聖保利上盤

聖保利上盤唔錯,但我唔在行/_\ 川迪60分鐘就大左了,唉MISS左冇買到大:029:

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-11 07:57 PM 發表 查看引用來源
:ub_flower:

我是買讓球, 最低消費200$果種:122: 不是讓球主客和
一旦球賽開始了,便不能買讓球了,馬會不開的,你這張圖片是用來玩走地<-即是即場投注的

引用:
原帖由 KQQ 於 2013-8-11 08:02 PM 發表 查看引用來源
咁而家主客和買客和好冇:ub_cry:

唔好,開了波就不要急,同時買客及和利潤不高,不值搏
你入左幾多錢,等下場仲好:071:

引用:
原帖由 小人a 於 2013-8-11 08:03 PM 發表 查看引用來源
日乙真係難搞過日職好多

馬後炮mode:成功丸雖說今年先由日本業餘升上日乙,但其實係實力份子,主場強勁作客蟲,有點似上年德甲法蘭克福
師兄分析獨到,算,劏馬會要慢慢劏,得閒俾返少少佢,咁先好玩:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆