每日三百 總結

收藏  |  訂閱
6  12.3k

引用:
原帖由 keith131 於 2006-3-11 12:28 PM 發表
積分由 0 開始
當累計積分 -1500 o既時候會自動摺埋

位置q 4x15
第二場 4.鬥彩 9.好到極
第三場 7.京城孖寶 11.手袋精英
第四場 1.牧場王 10.幸運武士
第十場 8.最佳伯檔 10.喜德寶

位置 6x7
第二場 4.鬥彩
第三場 11.手袋精英
第四場 1.牧場王
第七場 5.奮鬥心
第八場 14.天下無雙
第十場 8.最佳拍檔

連贏 2x3
第二場 4.鬥彩 拖 9.好到極 10.光明快車
第三場 7.京城孖寶 拖 10.得多多 11.手袋精英

支持每日300..:014:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-7 05:09 PM 發表
今次三場心水揀一場
有少少難揀
另外兩場分別係
第二場 3.代言人 8.呈祥 13.紅藍精神
第五場 5.東方遊戲 13.多樂寶 14.美好威望

如果大家覺得o岩心水可以買條過關玩下
第2場唔鐘意首騎士嗎? 呈祥唔係太鐘意..
第5場好ARM心水..祝你好運^^

同意至極啦, 你睇我心水都有呢3隻馬, 祝你成功..:014:

引用:
原帖由 keith131 於 2006-4-18 05:50 PM 發表
今次輸得好核特…心情直插入谷底 哈
第二口孖t 今期有多寶 五蚊注
第六場 嘉嘉贏 拖 3.金碧滿湖 9.龍馬精神 10.小飛象 11.東方遊戲
第七場 勁贏 拖 1.紅旗威揚 3.青蝠王 5.愛的世界 9.原路人

其他場次心水
...
+PORT..
嘉嘉贏退出左Bor..
用邊隻做膽呢??
勁贏1檔不勝無歸!
第一場3隻都係冷門wOR..3隻搭埋都幾和味..
呢場都係亂嫁啦..
我反而鐘意增程既高明王..
Anyway..祝你早日進攻孖T成功!

引用:
原帖由 keith131 於 2006-5-19 07:01 AM 發表
上星期六 用 C跑道作賽,全日完全無得追。
相隔一星期,今個星期日用C+3 預計都係無得追。

係5月16日 試左四課閘,所以預料最後直路外欄場地並唔會太好。
預計唔會有季內 好爸爸 勇中寶 走出最外疊贏馬鏡頭出 ...
THZ FOR REMINDING..
仲有由於跑道窄, 所以好多時內檔都無咩位上~~

支持!
第五場點睇駿馬繽紛??

引用:
原帖由 keith131 於 2006-5-21 06:49 AM 發表

C+3 14檔有戒心
如果好似上次隻 工兵 咁頂左係三疊就叮得
難言信心,韋達要贏果時走位靈活,要輸果陣睇到你眼火爆
加上你都知我不嬲都唔係咁鐘意韋達 所以飛左佢
IC..不過就係咁有7賠, 博一博無妨...

前往最後回覆