上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
81  61.8k

又係呢隻??? 上到黎呢班啦WOR..
今日病病地, 無咩意見, 祝你好運啦!:014:

唔覺得呢隻馬好高, 拖1票啦...

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-11 08:50 PM 發表

努力進行中................明天請早!! :013:
快D牙, 快D牙, 好心急牙, 哈哈..:014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-12 09:19 AM 發表
各位早呀! 今朝拿拿聲交貨啦, 希望用多左少少時間能令推介馬, 不收獎金收彩金啦!

第五場: 雷電追擊
此匹六歲馬屬三四班升降機, 上仗本來都有一定機會, 可惜冼毅力發揮差得一絕, 最後二百仍在尾段, 沿途和頭馬閃電駒距離不變, 直返終點, 即表示只要兩駒調轉位置, 頭馬便有機會相易, 增速和實力不相伯仲, 只可惜走位跑法過於求其, 也許是志不在此吧! 今場易配馬偉昌, 此子來港只得三亞, 開齋意慾應強, 加上此駒轉倉仍未勝, 騎練都會急於求成績, 鬥志應該鮮明, 慶幸今場有不少放頭馬, 喜一龍和奇寵在見習生騎下應盡量搶放, 間接影響同場主要對手多威勝機會, 就算多威勝留在第三位, 單是喜一龍和奇寵在此, 亦足以令今場後上馬跟得舒服, 衝得過癮, 再加上全闊 A 跑道, 跑七檔既雷電追擊大可留在中間位置, 入直路一攻而破, 凱旋而歸! 德裕之勝質素比想像中低不少, 但四班應有能力, 同屬後上馬, 檔靚亦可加入一戰! 多威勝縱有馬扯快不利, 但韋達應不致於走去鬥燒, 入位仍有望! 彩虹鑽石檔差實力不足, 但此程卻是首本, 轉倉後只跑過一次谷草一哩, 之後便跑兩次非合適路程, 今仗回師大有試準味道, 霍達有權為此後上馬殺入冷位!

第八場: 同心拍檔
上仗被有才有勢在外切入, 沿途被頂在外面, 入直路更被有才有勢帶向外走, 益哂歡樂多, 但返黎都只係輸條頸, 若非有才有勢搞搞陣, 頭馬應已手到拿來, 有過一次經驗, 今場應會盡量搶在有利位置競跑, 而且神仙馬勤跑較好, 再者目前大摩頭馬數字亦近, 為保冠軍, 應贏得就贏, 再加上觀其膽敢於在港第二仗便於一千求功, 幕後自視甚高, 此駒質素亦非一般三班馬所能及, 縱負重而來, 絕對有力一放到底! 明確近況極準, 大有現在才熟之感, 有一檔之利, 後上一段不能忽視, 有力威脅! 三刀王谷草一哩四正, 今場終於再回師此程, 易配馬偉昌有力再闖三甲! 機緣之都忽然唔用梁明偉, 而增強配搭易配鄭雨滇, 未知是求減分就是露出殺機, 今場冷腳不多, 可小試此駒!  
2隻都鐘意, 跟你2x3 W 2x1 P啦.. :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-12 09:23 AM 發表

兩位仁兄咁急, 急於搵明燈乎???? :014::014:
哈哈...:014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-12 12:34 PM 發表
各場分析,絕非馬虎之作,請細閱!

第一場:友活力以前仗此程贏馬姿態和時間,俱顯示有能力在四班爭勝,今仗負113磅,適逢萬成復出,兼且抽得三檔,絕對不懼任何對手,蘇保羅亦唔會以一場頭馬滿足,必求 ...
等左好耐啦!!!!必作參考..
話是話, 你o個公司打嫁??

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-12 12:55 PM 發表

明知係都唔好咁大聲講嘛.................. :011::011:

:014::014:
:014:踢爆左Tim..
:014:好奇問下姐..:017:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-4-12 03:33 PM 發表
今次冇無刨馬,但都要支持下:017:

第4場 友誼第一 + 旅英名駒
第7場 9龍飛 + 茂年精英

今次唔3角了,少少地2串3 q 同ppq

近期手氣唔多好,要明燈就搵我做啦:022:
反而幾鐘意你呢條..

引用:
原帖由 nithan 於 2006-4-12 09:22 PM 發表
唉! 喜一龍奇寵好似食左豬油咁, 上次就放得咁勁, 今次就走三叠都唔上去搶, 又一次錯估形勢, 咁慢, 雷電追擊點衝.................希望一陣同心拍檔能贏啦!
雷電追擊俾奇寵飛左出去, 下次補中!~

麥快得咁緊要牙..
我唔係好想刨]]]
又泥地.又新馬
只買剩低2場..其他跟你!~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆