49 12345
上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
48  35.8k

出野喇下話,梗係要撐下...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:06 發表

咦咦...呢個ok喎...駛唔駛搵番有冇咁多名兄番黎...再搵多個...每人2.5...:097:

係買p架咋...:097:
咿,我聽到有人話夾錢喎,玩咩先...:071: :071: :071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:21 發表

我地咪組成左香港仔打氣團既...

而家要幫佢打緒頭炮...你出唔出2.5以表支持...:096:
支持,梗支持啦,不過我聽到話1:10000架喎,我出兩個半,香港仔咪訓身...:096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 00:35 發表

留番天晚先吹啦:096: 仲有呢隻呀:025: 11http://www.hkjc.com/images/raceColor/H010.gif心歡暢8 115 柏寶賀賢
天晚禾唔得閒喎...今晚吹9先呢不如...:071: :071: :071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:37 發表

你買左未姐..."勁好聲"呀衰鬼...:096:
係咪真係有$2.5買架,張飛點填架姐...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:43 發表

傻啦...唔駛...你聽日過2個半俾香港仔...職業同我都會,...跟住佢幫我地買10蚊...咪4個人分囉...:096:

第一次fans團以勝利振軍心...:046:
真係大鄉里,搵黎搵去卒之搵到個投注區仲想問下有冇得買兩個半...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:48 發表

你有冇入到2.5入去...跟住俾佢話注碼不足...:096:
好彩番轉頭睇番你個post,唔係變左傻仔...:096: :096:

另外可以轉0.5架咩???

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:56 發表

以佢可以齋輸俾"銀太陽"既成績睇...呢組馬可以有威脅而唔係食晒囉...因為其實都要睇1,2既谷草性能如何...唔驚全程唔見影...想最後有大驚喜既買3可能最過癮...分分鐘最後先係鏡頭度出現...:096:
尾場我本來已經放棄左,但為左撐香港仔,10蚊點都要支持下...:071: :071: :071:

交低左d聽晚功課先...

第二場鍾意金好彩,無他,響沙田兜兩鋪都輸唔遠番黎主場用主戰騎師抽好檔,係波.對手應該係1,2一對,兩隻都有班,但分別出自兩個麻煩馬房,仲要兩隻都熱... 冷腳泰山英雄,上兩場試到準哂今次用個跑放頭馬尺寸不俗o既王志偉,拖住. 如果搏1,2死一隻可以補隻堅毅.

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 10:26 發表

一起身見到你班友係我地頭玩野:019: 真係火都嚟:046: :024: :012: :angry:
今晚罰你地去馬版果度投注1w3p 最小500分一野 8場 5http://www.hkjc.com/images/raceColor/E255.gif勁好聲5 132 巫斯義約翰 ...
唔等你行轉背,唔同兜口兜面咩...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 10:26 發表

一起身見到你班友係我地頭玩野:019: 真係火都嚟:046: :024: :012: :angry:
今晚罰你地去馬版果度投注1w3p 最小500分一野 8場 5http://www.hkjc.com/images/raceColor/E255.gif勁好聲5 132 巫斯義約翰 ...
仲有,你行字咁細,仲衰過d電訊公司條款...:071: :071: :071:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆